aeon flux

ready for the action now, danger boy?

videó: jóbarátok-szinkrontitkok Takács Máté
2015. június 21. 15:54:00

Kategória: film 5 komment

Mi is hívtuk már fel a figyelmet közönségtalálkozós szinkron-rendezvényekre, melyek közül az egyik eseményen a Jóbarátok hat magyar hangja közül két hölgyemény, Kökényessy Ági (Jennifer Aniston) és Nyírő Bea (Lisa Kudrow) voltak a vendégek. Mondtak mindenféle érdekességet, amiket most az is megtudhat, aki nem volt jelen, az alábbi felvételnek köszönhetően.

Címkék

szinkron jobaratok kökenyessy agi földi tamas nyirö bea

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr597561962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Torres 2015.06.21. 16:12:03

uristen Kökényessy Ági <3 <3 <3 ennel gyonyorubb hangot egyszeruen nem tudok elkepzelni, barcsak a gyereke lehetnek, hogy minden nap hallhassam

Bergyilkos Bohoc 2015.06.21. 17:50:26

@Torres: Ízlések és pofonok. Én pont Kökényessy miatt nem nézek szinkronos J.Anniston filmeket.

BloggerBiker 2015.06.21. 18:49:20

A kapkodás és hanyatlás ellenére is jó a magyar szinkron, sőt van amikor valami pluszt is hozzá tud tenni az eredeti anyaghoz (pl. South Park, de a Jóbarátoknál is valamelyest).
Viszont nem értem miért a közönséget akarják meggyőzni arról, hogy többet kéne keresniük. A közönség így is megtesz mindent értük! Még Budapesten is keresgélni kell a feliratos kópiákért a mozik között! Feliratos tv sorozatra meg szinte gondolni sem lehet az országos médiában!
Tessék szakmán belül lerendezni, hogy x Ft alatt nem vállalunk munkát! Ez egy elég kis közösség, nem hiszem, hogy nem lehetne ezt megcsinálni. Anno az usában is volt írók sztrájkra nem is olyan rég!

sweeney todd 2015.06.22. 14:28:07

könyörgöm, minden szakmában kevesebbet keresünk, mint külföldön.

Németh Barna 2015.06.22. 17:46:10

És mindezt azért, mert felolvas fél órányi szöveget. Vajon az óvónő, aki mindennap megteszi ugyanezt, mennyit keres? Anyjuk.... Még hogy nyelvművelés, duplán az anyjuk...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása