aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: victor frankenstein (2015) Németh Barna
2015. április 24. 20:51:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Mary Shelley klasszikus rémtörténetét tavaly ugyan (újabb) komoly filmes erőszak érte az Én, Frankenstein című akármi képében, a filmvilág mégsem képes leszállni róla. Talán majd most, Paul McGuigan (Alvilági játékok, Sherlock) és csapata talál egy új fogást ezen a történeten, ami mindenesetre egy csavart biztos kapott: nem az istent játszó doktor és teremtménye, hanem a tudós (James McAvoy) és szolgálója (Daniel Radcliffe) áll a történet középpontjában. Miközben Frankenstein "alkot", és szép lassan beleőrül a teremtésbe, saját inasát is maga akarja formálni, aki szemtanúja lesz az egész históriának. Túl sötét drámára azért nem kell számítani, McAvoy szerint a forgatókönyvnek megvan a maga humora, de a komorabb részek is lendületesek és fiatalosak.

victor1.jpg

victor2.jpg

Címkék

fox horror independent frankenstein daniel radcliffe intercom james mcavoy charles dance paul mcguigan mark gatiss eurocinema film kep filmkep andrew scott

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr737396508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása