aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tv-trailer: the expanse (2015) Németh Barna
2015. január 16. 10:19:00

Kategória: tv 7 komment

James S.A. Corey magyarul is olvasható bestseller-szériájából (Leviatán ébredése, Kalibán háborúja, Abaddon kapuja) készült a SyFy eddigi legdrágább sorozata, amelyben az emberiség már meghódította a Naprendszert, de már épül a határainkon túlra induló monumentális hajó is. A Föld, a Mars és a Kisbolygóöv telepei között állandó a feszültség, amely egy jelentéktelennek tűnő felfedezés miatt most az egész rendszerre kiterjedő háborúvá duzzadhat. A Holden kapitány (Steven Strait) vezette jégszállító-hajó bukkan rá arra az elhagyatott kisgépre, amelynek titkát egyesek minden áron meg akarják őrizni. Eközben Miller nyomozó (Thomas Jane) a dúsgazdag szülők megbízásából egy eltűnt lány után kutat, a szálak pedig Holdenék felfedezéséhez vezetnek, így a két férfinak hamarosan a rendszer leghatalmasabb politikusait, legnagyobb mágnásait és önjelölt kiskirályait kicselezve kell megakadályozniuk a világégést...

A tíz részesre tervezett első évad valamikor 2015-ben debütál, az írók között olyan nevekkel mint Mark Fergus és Hawk Ostby (Iron Man, Az ember gyermeke), az első két epizódot Terry McDonough (Breaking Bad, Better Call Saul, Suits) rendezi majd, ez pedig az első trailer:

Címkék

tv show sci fi tv sorozat thomas jane syfy tv trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr477078861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

theus 2015.01.16. 10:45:33

Olvastam a magyarul megjelent 3 könyvet.
Nem rossz, de kicsit tévés túlságosan is színes és nem elég kopott. Meglássuk, végre lesz sci-fi sorozat.
Mielőtt valaki okoskodna, rendes űrhajós sci-fire gondolok, nem after effectsben világító szemű tinikre akiknek lens flare jön a kezéből.

exilis 2015.01.16. 11:06:10

Legalább egy csepp kreativitás szorult volna beléjük, ne csak klasszikus karakterek és helyszínek másolatait látnám. Hányadék.

Németh Barna 2015.01.16. 11:19:29

@totorohun: Olvasd el a könyveket és majd meglátod, hogy nem erről lesz szó. Nem egy új Alapítvány, de határozottan tisztességes és szórakoztató. A trailer valóban kaotikus, amolyan mindenből egy keveset jellegű katyvasz, de majd a következő történetmesélős jobb lesz.

zolij 2015.01.16. 11:52:52

A trailer alapján azért belenyúlnak a sztoriba, ha Shohreh Aghdashloo azt a karaktert alakítja, akire gondolok, akkor neki csak a 2. évadban kéne felbukkannia.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2015.01.16. 12:04:28

@Németh Barna: Ebből a trailerből valóban nem jött le az, miről szól majd ez a sorozat - még a bevezetődet elolvasva sem. :)

Zitiiii 2015.01.16. 13:21:25

Ez a trailer tényleg nem ígér sok jót, de a könyv király, ezért már érdemes lesz belenézni.

Mondjuk nem látom, hogy a földiek és a külső bolygósok nagyon különböznének, pedig ez elég meghatározó momentum...

zolij 2015.01.16. 13:29:00

@Zitiiii: a földiek között majd biztos lesznek kövérebb emberek is, a KBSz-esek között pedig nem :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása