aeon flux

ready for the action now, danger boy?

szereposztó dívány: csak az újonc kap szerepet - the jungle book (2015) Richter Géza
2014. július 17. 22:43:35

Kategória: film 6 komment

A képen nem Noah Gray-Cabey (Életem értelmei, Hősök) látható pályája elején kivasalt séróval, hanem a Disney egyik folyamatban lévő projektjének főszerepére kiválasztott, eddig vászonszűz Neel Sethi. A tízesztendős srác Mauglit fogja alakítani Rudyard Kipling klasszikusának, A dzsungel könyvének legújabb feldolgozásában, és valószínűleg nem lesz túl könnyű dolga, mivel rajta kívül senki más nem fog szerepelni a filmben. Legalábbis fizikailag nem.

maugli.jpg
Persze nem kortárs monodrámát forgatnak, bár az is megérne egy misét, hanem ahhoz képest, hogy élőszereplős változatot ígértek, az állatokat 3D CGI segítségével keltik életre, méghozzá vélhetően a Disney-Marvel-komatál részeként. A rendezői székben ugyanis maga Happy Ho-, izé, Jon Favreau terpeszkedik, aki a sleppből magával hozta Scarlett Johanssont, illetve Ben Kingsley-t. Előbbi Káként fog sziszegni, utóbbi Bagira hangján dorombol majd. Rajtuk kívül egyelőre Lupita Nyong'o (Raksha) és Idris Elba (Sir Kán) adja a hangját egy-egy karakterhez.

Hááát, nem is tudom, kell ez nekünk?

Címkék

remake disney animation scarlett johansson forum hungary bill murray ben kingsley cgi christopher walken adventure jon favreau adaptation idris elba giancarlo esposito filmhir children movie lupita nyongo neel sethi the jungle book

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr316517901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.07.18. 08:01:33

Annyira jó, hogy pont a Demóna kapcsán lelkendeztem, hogy milyen ügyesen nyúlja le a Disney a saját vagyonát: nem simán csak újrázik, hanem tovább gondol, eree tessék, jön a Csipkerózsika, a Szépség és a Szörnyeteg és A dzsungel könyve élőszereplős kiadása...

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2014.07.18. 08:51:28

@Zalaba_Ferenc: Na de a Csipkerózsika és ez A dzsungel könyve a Demóna premierje idején már messze tényszerű volt. :)

Gallion 2014.07.18. 09:17:59

Ráadásul a Hamupipőke (a Csipkerózsika "feldolgozása" a Demóna volt) a casting alapján baromi jónak tűnik. Cate Blanchett mint gonosz mostoha? Ide vele.

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2014.07.18. 10:30:42

@Takács Máté: Hopp, én meg nem figyeltem, és írtam, amit te: szóval Csipkerózsika helyett Hamupipőke. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása