aeon flux

ready for the action now, danger boy?

exkluzív: spielberg-klasszikusok bd-n gyönyörű kiszerelésben Zalaba_Ferenc
2014. július 02. 15:45:00

Kategória: bd 3 komment

"Első filmjénél jobbat azóta sem készített." Ezzel a fennhéjázó, de annál bátrabban felvállalt kijelentéssel zártam a Párbajról írt kritikámat: a mai napig első, Amerikában csak TV-ben vetített (ott viszont azóta is fel-felbukkanó) filmjét tartom Steven Spielberg legjobbjának, ami persze nem jelenti azt, hogy ne készített volna emellett még legalább egy tucat mesterművet. Vagy kettőt. A rendezőzseni életművéből most nyolc fog megjelenni - köztük négy most először! - BD-n, méghozzá a formátum hazai történetének egyik legszebbnek ígérkező kiadványa részeként. És igen, köztük lesz a Párbaj is. Erről a csomagról nálunk (és a DVDExtrán) olvashattok elsőként.

bd_spielberg40_620.jpg

Október közepén a Spielberg-rajongók - köztük természetesen én is - örömünnepet ülhetnek, ugyanis a Universal gondozásában és a Select Videó forgalmazásában egy nyolc filmet tartalmazó BD-csomag jelenik meg, köztük négy olyannal, melyek most először látják meg a napvilágot Blu-ray formátumban. A díszdoboz tartalma:

- Párbaj (most először BD-n!)
- Sugarlandi hajtóvadászat (most először BD-n!)
- Cápa
- Meztelenek és bolondok (most először BD-n!)
- E.T., a földönkívüli
- Örökké (most először BD-n!)
- Jurassic Park
- Az elveszett világ: Jurassic Park

Valamennyi film magyar szinkronnal és felirattal, a régi megjelenések a már ismert specifikációk kíséretében, az új megjelenések pedig digitálisan felújított képpel és hanggal, rengeteg extrával (doksik, interjúk, kimaradt jelenetek, ritka archív felvételek, stb,) érkeznek. És ez nem minden: az exkluzív kiszerelésű, extrém limitált példányszámú gyűjteményben lesz egy 34 oldalas könyv is (A Journey in Film címmel), amely az archívumból előásott fotók és egyéb ritkaságok kíséretében foglalja össze a rendező karrierjét.

Pontos árról még nincs infónk, de a Select annyit elárult, hogy "baráti" lesz, s mivel kis példányszámról van szó, valószínűleg gyorsan el id fog fogyni, már csak azért is, mert az új címek külön-külön egyelőre nem lesznek elérhetők. Kedvcsináló gyanánt pedig íme egy ún. beauty shot a kiadványról, amely klikkre nagyobb méretben is megtekinthető lesz.

UPDATE: A kiadvány 9 lemezes lesz, ugyanis a Meztelenek és bolondok moziváltozata mellett egy újabb korongon a film közel fél órával hosszabb rendezői változatát is tartalmazza majd (ez utóbbit eredeti nyelven, magyar felirattal)!

bd_spielberg40k.jpg

Címkék

select drew barrymore jeff goldblum steven spielberg spielberg roy scheider julianne moore cars jurassic park richard dreyfuss sam neill select video universal bd bd hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr536467975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

McCl@ne 2014.07.02. 15:53:09

Úristen, ez k*rva jó! :O
Na, akkor most jó lenne tudni, hogy ehhez mi kell majd, de gondolom, hogy Xpress exkluzívnak kell lenni hozzá :(
(ami nem lenne baj amúgy, csak kb. nincs mire elkölteni annyi pénzt, amennyi ehhez szükséges)

Jester. 2014.07.02. 15:53:36

Jó lenne, ha a Párbaj külön is megjelenne!

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.07.02. 17:04:51

ezen a képen nagyon szép kiadványnak tűnik az biztos.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása