aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poszter: kingsman - the secret service (2014) Zalaba_Ferenc
2014. május 20. 16:15:00

Kategória: film 2 komment

No, kérem szépen, ez az a film, amiért Matthew Vaughn lepasszolta az X-Ment (amikor az még csak Az elsők közvetlen folytatása lett volna), nem mintha rossz matériáról lenne szó, ugyanis a szuper titkos kémszervezetről szóló film Mark "Kick-Ass" Millar és Dave "Watchmen" Gibbons menő képregénye alapján készül, és olyan arcokat mozgat meg, mint Colin Firth, Mark Strong, Samuel L. Jackson és Michael Caine. Szóval nem az a tipikus gumiruhás világmegmentő mókaság lesz. Íme az első teaser plakát, az első trailer pedig ma hajnalban debütál: reggel vele kezdünk.

poster_thesecretservice.jpg

Címkék

comics thriller action samuel l jackson michael caine poster colin firth matthew vaughn mark strong sofia boutella spy movie taron egerton

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr496184936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lennox 2014.05.20. 16:31:25

A képregényt a szó legszorosabb értelmében imádtam. Ha feleannyi "celebcameo" lesz benne, mint a képregényben, már egy király filmet kapunk. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása