aeon flux

ready for the action now, danger boy?

az eljövendő apokalipszis képei Cseh Dániel
2014. március 14. 22:20:00

Kategória: film 8 komment

Egyetlen épeszű ember létezik ezen a világon, akitől, ha megkérdeznéd, melyik X-Men projekt hozza tűzbe leginkább, nem azt válaszolja, hogy a májusban debütáló Days of Future Past. Ez az ember Bryan Singer, akinek papírja van róla, hogy a normálistól eltérő válasszal reagáljon, őt ugyanis már most a 2016-ban bemutatásra kerülő Apocalypse foglalkoztatja. A Total Filmnek adott interjúból néhány apró részlet is kiderült a készülő, nem kevésbé monumentálisnak ígérkező projektről, de hoztunk pár képet az idei etapból is, hogy visszatereljük a fókuszt a helyes irányba.

x-men-days-of-future-past-hugh-jackman-james-mcavoy.png

Singer elárulta, hogy a Days of Future Past után a nyolcvanas évek fogják szolgáltatni a környezetet, az X-Men: Apocalypse jobbára a First Class stábjával, több ezer évvel ezelőtt született mutánsok történetének bevonásával fog elkészülni. És ha már történet, a forgatókönyv kiváló tempóban halad a Dan Harris, Michael Dougherty és Simon Kinberg alkotta trió jóvoltából, akik szintén nem most találkoznak először az univerzummal. Singer azt is elárulta, hogy az Apocalypse olyan masszív rombolást fog hozni az univerzumra, amilyet az eddigi filmekben nem láthattunk, valamint, hogy a már hírhedten összekavart idővonalakat sem most fogja kibogozni nekünk, néhány ismerős karakter fiatalabb változata ugyanis vissza fog köszönni a vászonról.

x-men-days-of-future-past-fassbender-jackman-hoult.jpg

Végezetül megnyugtatott mindenkit, elmondása szerint rengeteg történet van még az Apocalypse után is, amit szeretne elmesélni, imádja a karaktereket, és lassan 15 évvel az első rész után is úgy érzi, kedvencei bőségesen tartogatnak történeteket a rajongók számára, legyen szó múltról, jövőről, jelenről vagy ezekről egyszerre. Alig két hónap múlva kiderül, Singer képes lesz-e megfelelni a nem hétköznapi elvárásoknak, és a Days of Future Past valóban az eddigi filmes univerzum legnagyobb dobása lesz, hogy aztán a megelőlegezett bizalmat élvezve már csak párat kelljen aludni az Apocalypse bemutatójáig. Az viszont még elég messze van, hangolódjunk inkább a májusra az alábbi képcsokorral!

Címkék

comics marvel hugh jackman bryan singer sequel x men ellen page james mcavoy patrick stewart michael fassbender

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr505860869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.03.15. 07:59:06

először azért nézzük meg jó lesz e a DoFP aztán térjünk ere vissza. ;)

Repce Manó 2014.03.15. 08:51:54

... meg várjuk meg, hogy sikeres lesz-e egyáltalán

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.03.15. 08:52:48

@Repce Manó: á, az biztos, hogy az lesz az utcsó Rozsi film is (anyagilag) sikeres lett, nem?

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2014.03.15. 11:12:56

Kegyetlenül el kell barmolni ahhoz, hogy ez a film megbukjon.

HunYetti 2014.03.15. 15:10:26

@J. Bauer:
Az biztos, a legutóbbi Rozsomák filmnek is pár értékelhető jelenete volt, de ezt is meg fogom nézni, sok más emberrel együtt.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2014.03.15. 15:17:45

@HunYetti: Az első 3 részt bármikor szívesen újranézem, talán még az Elsőket is, de a Wolverin-ek már nem tetszettek, a második Wv kimondottan szar volt, főleg azzal a csúnya nővel. A szerencse az persze, hogy nem fizettem érte és ha kellene, akkor biztos, hogy nem nézném meg az újakat. Így persze le fog csorogni, megnézem, csak kérdés, hogy hányszor fogom újranézni és hány pontot adok rá IMDB-n...

cineplex 2014.03.15. 18:22:20

Az Apocalipse történetében ha jól emlékszem Rozsi is benne volt eredetileg, nem?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása