aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2014. 11. hét) Takács Máté
2014. március 13. 07:01:00

Kategória: film 6 komment

Gyorsan közelítő vég, még gyorsabban közelítő verdák, újjászülető színész, vonakodó apáca, felmelegített bűnügy, magaslati románc, időkuszáló kaland és Mária, aki nem a skótok királynője. Heti bemutatók.

3_days_to_kill.jpg

  • 3 nap a halálig (3 Days to Kill). Nincs kiút: K. Costner dögrováson, lánya elhidegülve. De aztán jön a csodaszer és a megbízás: ha élni akarsz, ölnöd kell. Luc Besson újabb profit szállít, a rendezői székben a legutóbbi Terminátor megmunkálója. Szinkronizált, 112 perc, Big Bang Media. 16 éven felülieknek.
  • Az apáca (La religieuse). Nem élhet bezárva: a főhősnő zárdába kényszerül a 18. századi Franciaországban, de neki a világi élet feküdne. Sínylődés a köbön, Egy apáca története pepitában. Feliratos, 112 perc, Mozinet. 16 éven felülieknek.
  • Mr. Peabody és Sherman kalandjai (Mr. Peabody & Sherman). Időutazást szőrével: a DreamWorks legújabb és ezer éve legjobb animációs mozijában a világ legtájékozottabb kutyája és fogadott ember-fia történelmet és tér-időt ferdítenek. Gyerekeknek vicces, felnőtteknek poénos. 2D/3D, szinkronizált, 92 perc, InterCom. 6 éven felülieknek. Kísérőfilm: Majdnem otthon (Almost Home).
  • Názáreti Mária (Maria di Nazaret). Love hurts: a Megváltó anyjának történetét 2012-es olasz-német koprodukciós, de angol nyelven forgatott tévéfilm (200 perc) moziverziójából (110 perc) ismerhetjük meg. Szinkronizált, 110 perc, Etalon Film. 12 éven felülieknek.
  • Need for Speed. Final lap: a nem annyira tisztességes autós megmérkőzések filmes vázolása a Halálos iramban-szériával kiteljesedni látszott, ám a tematika eme alfája+ómegája nélkül nem lehetett teljes. Ezúttal nincs joystick és cheat, csak háromdé. 2D/3D, szinkronizált, 131 perc, ProVideo. 16 éven felülieknek.
  • Nyomtalanul (Kvinden i buret). Döglött akták: két skandináv nyomozó mélyre ás egy régen eltűnt nő ügyében. Tetovált lány nem siet a segítségükre, de azért így is akad szövevény. Szinkronizált, 97 perc, Vertigo Média. 16 éven felülieknek.
  • Szerelem a felhők felett (Amour & turbulences). Szerelmi légott: exek véletlenül egymás mellé kerülnek a hét órás repülőúton. Nincs mit tenni, szóba kell állni... Szinkronizált, 96 perc, MTVA. 12 éven felülieknek.
  • Vijay és én (Vijay and I). Ha csütörtök van, akkor ez belga film: unott New York-i gyerekműsor-színész nem szokványos események sorozatát követően egy Vijay nevű szikhként él tovább. Levente Péter és Gryllus Vilmos se tudnának jobb mesét kifundálni. Feliratos, 96 perc, Cirko Film. 16 éven felülieknek.

Te mit nézel meg?

(2014-es bemutatónaptár)

mr_peabody_and_sherman_hun_poszter.jpg

Címkék

animation mozinet drama action luc besson kevin costner need for speed intercom cirko dreamworks adaptation provideo mtva eurocinema children movie 3d cinema big bang media vertigo media heti bemutatok french cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr1005857975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsóka_eszter 2014.03.13. 08:10:18

Mr. Peabody lesz soron most egy csapat gyerekkel, de biztos csak én fogok közben megint azon gondolkodni, hogy a fenébe húznak át ezek a fejükön egy akkora polót... világrengető problémák c. rovat

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2014.03.13. 08:47:50

'ezer éve legjobb animációs mozijában'
már láttad, vagy mire alapozod ezt?
nehezen tudom elképzelni, hogy a sárkányt meg a pandákat veri

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2014.03.13. 10:12:12

@Adam Van Helsing: Azokat nem veri, de azóta mindent: öt filmről beszélünk!

HavasiG 2014.03.13. 12:09:43

Mi az az előzményfilm a Mr. Pearbody... -nál?

A Fozen előtt adtak valami agylövéses mikiegér-szart, amire szerintem senki sem volt kíváncsi. Nem is tudom melyikünk utálta jobban, én és a feleségem vagy a négy éves lányunk...

K. Kálmán 2014.03.13. 12:25:19

@HavasiG: Szerintem pedig az egész Frozen-ből az előzményrajzfilm ért valamit - de hát kinek a pap, ugyebár...

Más: az Etalon Film szerint a Názáreti Mária feliratos.

HavasiG 2014.03.13. 13:58:17

@K. Kálmán: Szerintem az a "mese" ijesztő volt gyerekeknek, ahogy néztem nagyjából minden gyerek a környékünkön lesokkolva ült, hogy "ezt most mi".

Mondjuk én sem gyermekként, sem felnőttként nem értettem soha, hogy mi az érdekes a mikiegérben és a társaiban. Szvsz legalább félig agyhalottnak kell lenni, hogy ezt élvezni tudd. Egyszerűen alpári az egész.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása