aeon flux

ready for the action now, danger boy?

pixar: borul a bili Zalaba_Ferenc
2013. szeptember 18. 21:20:00

Kategória: film 2 komment

Jövőre Pixar-film nélkül maradunk. Utoljára 2005-ben volt Pixar-mentes évünk, és az azt követő 7 Pixar-moziból 5 zsákolta be a legjobb animációs filmnek járó Oscart, így eme hír hallatán a rivális animációs stúdiók most biztos az égbe bokszolnak örömükben, ugyanis jövőre lesz valami esélyük a díjszezinban (azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy a lámpás stúdió jó eséllyel idén is alulmaradhat, ugyanis Mijazaki utolsó filmje Oscar-kompatibilis időben és körülmények között lesz bemutatva).

A 2014 nyarára tervezett The Good Dinosaur kapcsán már hetek óta terjengenek a pletykák, hogy gondok vannak a filmmel, és jó eséllyel rendezőcserére szorul a projekt: ez a lépés nem újdonság a Pixarnál, anno a L'ecsó és a Merida, a bátor is új direktort kapott, ugyanakkor ezen a filmen most majd másfél évvel többet dolgozhatnak majd, ugyanis a 2014 májusa helyett 2015. november 30-án kerül a mozikba, ugyanakkor az arra a hónapra tervezett Finding Dory bemutatója 2016. június 17-re csúszott. 

Igazából a stúdió bátor és helyénvalónak tűnő döntést hozott: mostanság amúgy is megkopott kissé a hírük, így nem lett volna szerencsés, ha az időlimit miatt fércművet adnak ki a kezükből. Remélhetőleg a plusz másfél évnyi munka eredménye egy újabb klasszikus lesz, amely legfeljebb a szintén 2015-ben érkező Inside Outtal versenyezhet majd.

Címkék

animation pixar

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr575522928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2013.09.18. 21:52:24

Nem baj, majd a Repcsik 2. betölti az űrt jövőre... NOT!

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2013.09.19. 09:19:07

Valahol azt olvastam, hogy az Inside Out-ot talán megsürgetik, hogy már 2014 végén jöhessen...
Ez persze nagyon pletyka szint, de érdekes

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása