aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: europa report (2013) Zalaba_Ferenc
2013. május 18. 13:48:00

Kategória: film 5 komment

Sharlto Copley, Michael Nqvist és Embeth Davidtz csapata leszáll a Jupiter egyik holdján, az Európén, ahol mindenféle zseblámpák fényei hozzák rájuk a frászt. Legalábbis eme feltűnően olcsónak ható trailer szerint. Viszont már vannak pozitív kritikák, melyeket meg lehet idézni - szintén eme trailer szerint.

Címkék

horror trailer sci fi sharlto copley

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr705305975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2013.05.18. 14:38:02

Jól látom h direkt szívatod azt az arcot, aki az "eme" miatt szekált? :D

Amúgy ezzel a found footage hatással engem nagyon az Apollo 18-ra emlékeztet (főleg, h a trailer alapján fogalmam sincs, mi lenne ez az idegen életforma), őszintén szólva ettől kicsit jobbra számítottam, valami Prometheus-hangulatú thrillerre. De már az is régen rossz, h az előzetes fele a magasztaló kritikákból áll, mintha ők is tudnák, h egyébként nem hinnénk el h jó film lesz.
De legalább az jó hír, h ha jún. 27-én kint lesz VoD-on, akkor a magyar premier miatt nem kell aggódnunk, mert kb. másnap fenn lesz a torrent.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.05.18. 14:48:58

@danialves: Azért én még nyitva tartom a fülem, hátha valamelyik forgalmazó lecsap rá (pl. a hasonló témájú, szintén idén érkező Last Days on Mars októberben jön). Az Aftershock is letölthető már, de inkább megvárom a júniusi bemutatót, mert MOZIII!!!

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2013.05.18. 15:18:57

@Zalaba_Ferenc: Sztem pont h ezeket a kézikamerás-rángatózós filmeket nincs értelme moziban nézni. (Hozzáteszem, ez azért azokhoz képest jobban néz ki, de akkor is)

vargatom 2013.05.18. 22:09:25

Miért kell mindenáron horrort belekeverni ebbe??

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2013.07.07. 01:06:15

A film pozitív csalódás volt, nekem nagyon bejött, és tényleg kint volt már másnap a torrent :D

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása