aeon flux

ready for the action now, danger boy?

idén se maradunk hulk nélkül? Zalaba_Ferenc
2013. május 10. 07:22:00

Kategória: tv 5 komment

Miután hét hét alatt 195 ezren látták (és egyikőjük még le is kamerázta) a Vasember 3-at Magyarországon, talán nem olyan nagy spoiler, ha leírom, hogy Bruce Bannerrel már találkozhattunk idén, ám az ABC kiszivárgott videója szerint jó eséllyel Hulk is visszatér - no, nem a vászonra: egyelőre csak a kis képernyőkre. Az IGN szerint az ABC megszerezte magának az Agents of S.H.I.E.L.D. sorozatot, amely a Marvel Moziverzumának jól ismert ügynökcsapatának dolgos mindennapjaiba enged bepillantást (és még Phil Coulsont is visszahozza valahogyan - talán részben annak köszönhetően, hogy a pilotot nem más, mint Joss Whedon írta és rendezte). Hivatalos bejelentés még nincs a dealről, ellenben a csatorna YouTube-csatornáján (bocs) már feltűnt, majd el is tűnt egy néhány másodperces vírusvideó, melyen szemlátomást Hulk aprít valamit a messzeségben (mivel kiszivárgott cuccról van szó, ezért addig nézzétek, amíg lehet!). A széria elvileg valamikor ősszel debütál.

Címkék

joss whedon tv show marvel hulk superhero the avengers

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr145292374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

galamb01 2013.05.10. 07:45:16

Ez nem Hulk.

És COulson nem valahogy jön vissza, hanem úgy, hogy Fury csak elhitette a többiekkel, hogy meghalt, hogy azok paprikásabbak legyenek.

Jester. 2013.05.10. 09:17:18

Már hét hete megy a Vasember 3.?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.10. 09:38:12

és jön egy animáció is vasember és Hulk főszereplésével még idén!

csak jelzem!

www.youtube.com/watch?v=k-FmBJpycIQ&feature=player_embedded

Csaba Turbucz 2013.05.12. 23:35:01

április 25 a premier.tényleg 7 hete megy...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása