aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: the conjuring (2013) Zalaba_Ferenc
2013. április 03. 00:08:00

Kategória: film 1 komment

Ugyan James Wan, a Fűrész és az Insidious rendezője azt nyilatkozta, hogy ő már nem akar bizonyítani a horror zsánerében, új filmje mégis ebben a műfajban mozog majd, ugyanakkor a rendező ígérete szerint az ártó szellemek által kísértett családtagok karakterei sokkal fontosabb szerepet kapnak majd, mint ilyen filmekben szokás.

Az Insidious nem csupán arról híres, hogy sokszorosan visszahozta árát, de azt tartják minden idők egyik legijesztőbb PG13-as besorolást kapott filmjének: eme újabb darab reklámfogása az, hogy ugyan a stúdió ezúttal is ezt a besorolást célozta meg, a cenzorok szerint ez a film már túl ijesztő ahhoz, hogy PG13-as legyen. A most debütált sztori-trailer túl sűrű ahhoz, hogy igazán ijesztő legyen, de azért van benne néhány ugrásra késztető momentum.

poster_theconjuring2.jpg

Címkék

horror trailer poster vera farmiga

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr465189947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2013.04.03. 11:06:58

Az ijesztések tényleg nem rosszak, de nem tudok szabadulni attól az érzéstől, hogy mintha már láttam volna ezt a filmet, és akkor jobb volt.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása