aeon flux

ready for the action now, danger boy?

filmelőzetes 2013: negyedik negyedév Takács Máté
2012. december 28. 11:13:15

Kategória: film 8 komment

A január–március, április–június és július–szeptember időszak után végéhez ér a 2013-as sikervárományos filmek áttekintése. Lesz itt minden: boszorkányok és boszorkányvadászok; dinoszauruszok, hatalmasok, óriások, óriásszörnyek és egyetemista szörnyek; háborús zombik és szerelmes zombik; vetélkedő bűvészek és bankrabló bűvészek; vasember és acélember; törpök és törpikék; no meg világvége minden mennyiségben. Következzenek 2013 várt, vélt és remélt sikerei a negyedik negyedévből (október–december)!

2013_filmek.jpg

10.4.
> the delivery man
Vince Vaughn a nyári The Internship mellett a The Delivery Man című vígjátékban is bizonyítani kényszerül vonzerejét. Ebben a 2011-es kanadai filmből készülő remake-ben egy olyan fickót játszik, aki spermadonorként több mint félezer gyermek apjává vált, és el kell döntenie, hogy felfedi-e személyazonosságát előttük. Ken Scott, az eredeti verzió alkotója ül most is a rendezői székben, producerként pedig Steven Spielberg is részt vesz a tőle szokatlan buliban. A DreamWorks gyártásában és a Disney Touchstone logója alatt mozikba kerülő komédia a műfaj esetében ritkán működő október kezdetét szemelte ki magának, ahol pár éve Ben Stiller például kudarcot vallott az Agyő, nagy ő!-vel, de említhetnénk a Számos pasast vagy A spanom csaját is az ezidőtájt pórul járó darabok közül. Biztató kivételt képez az ugyancsak Vaughn fémjelezte Páros mellékhatás; ha a DW vígjáték készítésére adja a fejét, nem szokták elaprózni, így e 2009-es siker 100 millió dollár fölötti eredményét illene megismételni.

10.4.
> sin city: a dame to kill for
Robert Rodriguez hipersebességre kapcsolt, és a Kémkölykök-sorozat mellett 2013-ban végre két másik projektjét is bővíti. Ezek közül a Sin City újabb felvonása számíthat kitüntetett figyelemre a nézők részéről az előzményeket alapul véve, 2005-ben ugyanis A bűn városa felettébb jól teljesített a kasszáknál csaknem 30 milliós nyitányával és 75 milliós végső eredményével. Stilizált képi világát és erősen korhatáros mivoltát sikeresen kovácsolta előnnyé, miközben mások számára hátránnyá válik, ám ez a megkülönböztetettség a folytatás esetében már halványabban jelentkezik. Emellett az is problémát okozhat, hogy az eredeti filmet nyolc és fél évvel követi, hiába a hellyel-közzel megőrzött népszerűség és ismertség. Az október eleji premier ugyanakkor nem tűnik rosszabbnak, mint az áprilisi, így figyelembe véve az azóta eltelt időszak jegyár-növekedését, az A Dame to Kill For meg kell, hogy ismételje a korábbiakat.

10.4.
> star wars III. rész: a sith-ek bosszúja 3D [star wars: episode III - revenge of the sith 3D]
A Sith-ek bosszúja magasan a legnépszerűbb epizód az újabbik Star Wars-trilógiából (7.7 pont az IMDb-n), joggal várható el tehát a 3D-s verziótól, hogy a Baljós árnyak 43 millióját meghaladó bevételt produkál az amerikai mozikban. A klónok támadását két héttel követi, mostanra megfigyelhette a Fox és minden más stúdió is, hogy ez az az időtartam, ameddig felszínen tud maradni egy térhatású újra, tehát túl nagy zavart nem fog okozni a gyorsaság. Az (egyelőre) utolsó Star Wars-film 50 millió dollár alatt nem adhatja meg magát ahhoz, hogy a korábbi trilógia is részesüljön a mostanság oly divatos elbánásban; a teljesítőképességet némileg növelheti a 2015-re bejelentett új film körüli felhajtás, ami 2013 őszére már konkrétumokkal is kecsegtet.

10.18.
> malavita
Luc Besson az Elrabolva 2. vaskos sikere után már nem is nagyon akar francia színészekkel forgatni. A Malavita (= Badfellas) címet viselő új filmjében egy hírhedt maffiaklán (ki mással az élen, mint Robert De Niróval) a tanúvédelmi program keretében új helyre költözik (Franciaországba), ám a beilleszkedés nem megy könnyen, mivel a régi szokások nehezen halnak, ahogy az amerikai mondás tartja. Szóval a Bérgyilkos a szomszédom komoly, de remélhetőleg azért nem poénmentes változatával állunk szemben, a Relativity pedig azzal a kihívással, hogy a főszereplő húzónév-énjét előcsalogassa, márpedig De Niro akkor igazán nyerő a közönségnél, ha valami ilyesmit játszik. Partnerei Michelle Pfeiffer és Tommy Lee Jones, úgyhogy Monsieur Besson jobb lesz, ha minden (régi) tudását előveszi. Ha így lesz, nem kell beérni A törvény gyilkosa 40 milliójához hasonló amerikai bevétellel.

10.18.
> the seventh son
Joseph Delaney A Szellem inasa című ifjúsági fantasyregénye alapján, a Legendary Pictures gyártásában készült ez a családi kalandfilm, melyben Jeff Bridges játssza a Szellemet és Ben Barnes az inasát; ketten veszik fel a harcot a gonosz erőivel. Az Oscar-díjra jelölt Mongol rendezőjének első hollywoodi munkáját először Matt Greenberg (A kukorica gyermekei 3., Az angyalok háborúja 2., Halloween 7.) adaptálta, aztán valószínűleg ránéztek eme filmográfiára a Warner illetékesei, és inkább újra kiadták a munkát, ezúttal Charles Leavittnek (K-Pax - A belső bolygó, Véres gyémánt) és a relatíve újonc Max Borensteinnek, aki a 2014-es Godzilláért is felel majd. A The Seventh Son a hasonló produkcióknak eddig nemigen kedvezett őszi szezonban kíván érvényesülni, minden bizonnyal több szerencsével, mint az Ébredő sötétség ($8,8m) 2007-ben, de ahhoz, hogy a regényfolyam további köteteit is a vásznon láthassuk, nem árt, ha az Eragonnál ($75m) szorosabban keblükre ölelik a nézők.
várható hazai premier: ősz-tél (intercom)

seventh_son_still.jpg
10.25.
> paranormal activity 5
A Parajelenségek-széria 2012-ben kifulladni látszott a negyedik epizóddal, ám mivel potom pénzből elkészíthető filmekről van szó, 53 millió dollár (globálisan 140 millió dollár) még mindig nagyon nyomós érv a folytatáshoz. Az ötödik felvonással biztosan előállnak valamilyen újdonsággal az alkotók, hogy felszálló ágba állítsák pénztermelőjüket, de könnyen lehet, hogy már semmi sem segít Oren Peli agyszüleményén. A Paramount a rajongókban és a halloweeni időzítésben bízhat, utóbbit illetően legfőképpen abban, hogy másnak nem jut eszébe kiszolgálni valamivel a horrorra ekkortájt nagyon éhes amerikai közönséget. Újabb csökkenés várható a nyitóhétvége összegében, a nyitány/végösszeg arányában pedig ismételten növekedés, úgyhogy mindent összevetve a legjobb eset 50 millióra szól, már belekalkulálva azt is, hogy sikerül valami extrával előállnia a forgatókönyvíróknak.

11.1.
> ender's game
 Orson Scott Card Végjáték című műve 2013-ban végre eléri a mozivásznat: a szerző féltően bánt a filmjogokkal, a '80-as és '90-es években több stúdiót is visszautasított kreatív megütközésekre hivatkozva, mígnem 1996-ban maga kezdte el írni a forgatókönyv-változatot. Cirka tíz évvel ezelőtt a Warnernél állomásozott a projekt Wolfgang Petersen rendezésének kiszolgáltatva, ám a Viharzónát a Trója és a Poseidon követte (és ezeket nem a kasszasiker szónál találjuk a szótárban). Card 2009-ben fejezte be a szkriptet, méghozzá az Odd Lot Entertainmentnek, a nagy stúdiórendszeren kívül eső cégnek, akik végül a Summit Entertainmenttel, bővebben a Lionsgate-tel írtak alá forgalmazási szerződést. A rendezés az X-Men kezdetek: Farkast is jegyző Gavin Hoodra hárult, a főbb szerepeket pedig A leleményes Hugóval megismert Asa Butterfeldre, Harrison Fordra, Ben Kingsley-re, Hailee Steinfeldre, Abigail Breslinre és Viola Davis-re osztották. Ha Hoodnak sikerült a nézői igényeknek megfelelően átszabni Card korábbi forgatókönyvét és a közönségnek nem lesz még herótja a science fictiontől, mire beköszönt a november, akkor az Ender's Game képes lesz érdemileg beleszólni az ünnepi szezon alakulásába, ám az igen erős akkori felhozatal könnyen az oldalsávba szoríthatat valakit, és az Ender's Game van ennek leginkább kitéve.
várható hazai premier: november (provideo)

11.1.
> mr. peabody & sherman
A DreamWorks Animation 2013-ban ismétli 2010-es teljesítményét, hiszen a '60-as években futott Rocky és Bakacsin Showból ismert figurák első mozis kalandja a cég harmadik munkája az évre. Az említett szarvas-mókus páros már bizonyította, mennyire is maradt népszerű a 21. századra: semennyire, hiszen 2000 nyarán irtózatos bukta kerekedett a Rocky és Bakacsin kalandjai című filmből, melyben Robert De Niro is égette magát. A kutya-fiú duó bizonyosan biztatóbb képpel bír a mai gyerekek előtt, és teljesen animációs darabként nem fog leszakadni a Croodéktól és a Turbótól, sőt ellenkezőleg: a világ legokosabb kutyája és házikedvenc embere időutazásos kalandja a mindig beváló november eleji rajttal biztos kézzel veszi célba a Megaagy 148 millióját.

11.8.
> thor: the dark world
Vasember mellett Thor is visszatér egyéni kalandjában a 2013-as esztendőben, s a Bosszúállók sikere nagyon jó szolgálatot tesz majd az északi istenség nevét viselő képregény-hősnek. Emellett maga az előzmény, azaz a 2011-es Thor figyelemreméltó box office-teljesítménye és nagyjából kedvező nézői fogadatása is garantálja, hogy a The Dark World felülmúlja majd az első részt. A történet szinte mindegy is, de annyi bizonyos, hogy a Vasember 3.-hoz hasonlóan a sötétségbe viszi hősét, ezt már a rendezői székben történt változás is sugallja: Kenneth Branagh helyére a Trónok harca oszlopos stábtagja, Alan Taylor került, s a címszerepet alakító Chris Hemsworth elmondása szerint a film csakugyan emlékeztetni fog egyes aspektusaiban a HBO korszakalkotó sorozatára. A Disney akkor is vígan eléldegélne, ha már csak a Marvel produkciót forgalmazná, úgyhogy hátradőlve személhetik, hogyan gyűjt Thor hazájában 200 millió, világszinten pedig félmilliárd dollárt.

11.22.
> az éhezők viadala: futótűz [the hunger games: catching fire]
Ha van valami, ami biztos a jövő évet illetően, az az, hogy Az éhezők viadala folytatása alcímét nem meghazudtolva fog végigsöpörni a világon. A hangsúly itt a világon van, ugyanis Észak-Amerikában már elsőre úgy odatette magát Suzanne Collins regényének adaptációja, hogy ihaj. 150 millió dollár felett nyitott (aminél csak folytatások, sokadik részek bírtak nagyobb közönséget toborozni egyetlen hétvége alatt) és viszonylag jól tartva magát 400 millió dollár fölött zárt. A kedvező kritikai/nézői fogadtatás okán ezt nem is kellene alább adni a Futótűzzel; még az sem számít, hogy a november kompetitívebb időszak a márciusnál, sőt az is lehet, egyenesen javára válik a Lionsgate aranybányájának a nagyobb tömegeket mozgósítani képes hónap. Szóval a nemzetközi színtéren ugyannakor van hová fejlődni: cirka 280 millió dollár termett első ízben, és ebben az esetben az Alkonyatéhoz hasonló gyors közönségbővülést várhatunk, mind a könyvet, mind a filmet illetően. A Constantine, a démonvadász és a Legenda vagyok rendezője, Francis Lawrence nem kisebb nevű alkotók forgatókönyvéből dolgozik, mint Simon Beaufoy (Gettó milliomos) és Michael Arndt (A család kicsi kincse). A Futótűz a jövő évi milliárd dolláros vetélkedők legbiztosabb nevezője.
várható hazai premier: november 21. (fórum)

11.27.
> frozen
A Walt Disney Pictures 53. egész estés rajzfilmje visszatér a gyökerekhez, hiszen a Rontó Ralph merőben szokatlan témája után újfent egy hercegnős tündérmesét prezentál a gyerekeknek a haláaadás hetében. A Frozen ráadásul egy közismert meséből merít, nevezetesen Andersen A Hókirálynőjéből, aminek feldolgozása már jó ideje esedékes volt a cégnél. A zenei betétekkel tarkított filmet Chris Buck, a Tarzan és a Vigyázz, kész, szörf! társdirektora, illetve Jennifer Lee, a Rontó Ralph egyik forgatókönyvírója rendezi. Box office kilátásokat tekintve legalább A hercegnő és a béka 104 milliója és az Aranyhaj és a nagy gubanc 200 milliójának átlaga, azaz 150 millió dollár várható.

frozen_title.jpg
12.13.
> a hobbit: szmóg pusztasága [the hobbit: the desolation of smaug]
A hobbit-trilógia 2013 decemberében folytatódik, ám a jelenleg futó Váratlan utazás némileg le van maradva maga mögött, úgyhogy a Warnernek meg kell majd dolgoznia azért, hogy a Szmóg pusztasága ne szakadozzon le még jobban. Mivel jóval több sárkányt és ehhez kapcsolódó akciózást ígér már a cím is, van rá esély, hogy megismétli elődje pályafutását a középső fejezet, de nagyobb tételben inkább arra érdemes tenni, hogy (legfeljebb) 250 millió környékén megreked.
várható hazai premier: december 12. (fórum)

12.20.
> anchorman: the legend continues
Will Ferrell alighanem legnépszerűbb figurája hosszas nemlesz/talánlesz/mégselesz/najólesz után, kilenc és fél év múltán visszatér. A híres - Ron Burgundy legendája 2004 nyarán szépen teljesített az amerikai kasszáknál, máshol meg nem is nagyon erőltették a forgalmazását, s ez Ferrell több filmjével is hasonlóan esett. Ron Burgundy egy igen zsúfolt karácsony előtti hétvégén jelentkezik be újra, a Paramount nyilván ebben az időszakban látja igazán biztosítottnak a megtérülést. Az első rész óta a szereplőgárda többi tagja (Paul Rudd, Steve Carell) jócskán növelte neve értékét a komédia világában, így az Anchorman: The Legend Continues talán ki tudja védeni a túl hosszú hiátus problematikáját, és megismétli az elődje 85 milliós eredményét.

12.20.
> last vegas
Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman és Kevin Kline Las Vegasba indul egyikük legénybúcsújára. Ez már önmagában elég jól hangzik a sikerhez, hiszen a téli szünet közönsége aligha tud ellenállni egy ilyen szereposztásnak. Amennyiben Jon Turteltaub (A nemzet aranya, A csodabogár) megembereli magát és a legtöbbet hozza ki az Őrült, dilis, szerelem., a Szekatúra és több Disney-rajzfilm írójának forgatókönyvéből, akkor a Last Vegas toronymagasan a CBS Film forgalmazó legsikeresebb bemutatójává válik, de már alapjáraton is biztosan túl tesz a jelenlegi csúcsot jelentő A fekete ruhás nő 54 milliós amerikai bevételén.
várható hazai premier: tél (provideo)

12.20.
> the monuments men
George Clooney és Grant Heslov sokadik közös munkáját jelenti a The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves, and the Greatest Treasure Hunt in History című non-fikciós könyv filmváltozata, melyben Clooney egy csapat történész és múzeumkurátor élén fut versenyt az idővel, hogy visszaszerezzék a nácik által ellopott műalkotásokat, mielőtt megsemmisítenék azokat. A Sony által forgalmazott dráma már ez alapján is a jövő évi díjszezon egyik komoly versenyzőjének ígérkezik, a kasszasiker érdekében pedig Cate Blanchett, Daniel Craig, Matt Damon, Bill Murray, John Goodman, Hugh Bonneville, Jean Dujardin és Bob Balaban is felsorakozott. A Becstelen brigantyk 120 milliós bevétele már a fentiek alapján biztosítottnak látszik, ám a karácsonyi premier ennél is többet ígér.

12.20.
> saving mr. banks
A Walt Disney Pictures az egyik legnagyobb sikerének születésébe nyújt betekintést ezzel az életrajzi filmmel, hiszen a Saving Mr. Banks középpontjában a Mary Poppins írója, P.L. Travers (Emma Thompson) és Walt Disney (Tom Hanks) állnak. A forgatókönyvet Kelly Marcel írta, munkája a legjobb megfilmesítetlen szkriptek között szerepelt 2011-ben, úgyhogy ha John Lee Hancock rendező legalább annyira formában lesz, mint A szív bajnokai készítése közben, akkor mindkét főszereplő sokadik Oscar-jelölését zsebelheti majd be. A közönség pedig majd oly mértékben járul a kasszákhoz, hogy legalább az Én, Pán Péter 51 milliójának kétszeresét összeszámolhatja a Disney.

12.20.
> walking with dinosaurs
Az ismerős cím nem véletlen: a BBC Films a Dinoszauruszok, a Föld urai című ismeretterjesztő sorozata alapján készít 3D-s családi kalandfilmet 65 millió dollárból. Az amerikai forgalmazási jogokat (és további kulcspiacokét) a Fox stúdió vette meg, majd nyomban karácsonyi alternatívát faragott belőle. A történet körvonalai szerint két fivér apjuk nyomdokaiba lépve az Északi-sarkon köt ki, ahol őshüllőkkel kerülnek szembe. Az angol-amerikai-ausztrál koprodukció rendezői az első játékfilmjét jegyző Neil Nightingale és Barry Cook, a Mulan és a Karácsony Artúr társdirektora, forgatókönyvét pedig John Collee (Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán, Táncoló talpak) írta. Annyi bizonyos, hogy nemzetközileg nagy durranásnak ígérkezik, pláne úgy, ha A hobbit: Szmóg pusztasága csakugyan visszavesz az első rész tempójából és ezzel nagyobb teret teremt neki. Az amerikai közönség aktuális dinóláza áprilisban kerül tesztelésre a Jurassic Park térhatású verziójának premierjével, ami ha jól sül el, talán a Walking with Dinosaurs-t is megsegíti a 100 millió dollár felé vezető úton.

12.25.
> 47 ronin
Karácsony napján mozikba kerül végre a valódi 47 ronin kitalált kalandjait elmesélő kalandfilm, de azért ne kiabáljuk el. A Universal Pictures ugyanis már többször kényszerült elhalasztani nagyszabású produkcióját, ami sosem túl bizalomgerjesztő lépés. Nem kevesebb, mint 200 millió dollár forog kockán, így akár könnyelműnek is nevezhető, hogy elsőfilmes direktort szerződtetett a stúdió. Aminek azonban itt működnie kell, az a sztoriban, pontosabban annak megvalósításában rejlik, hiszen az alkotók A Gyűrűk Urát és a Gladiátort emlegették a projekt bejelentésekor. Hogy azért Japánon kívül is biztosan érdeklődjenek egy szamurájos fantasy iránt, arról Keanu Reeves hivatott gondoskodni, akinek figuráját újonnan írták be a már adott 47 szereplő közé. A részben nálunk forgott filmet Chris Morgan, az utóbbi három Halálos iramban-epizód és a Wanted szkriptere, illetve a Hossein Amini (Drive - Gázt!) írta, úgyhogy ha valamiben lehet bízni, az az, hogy az akciószekvenciák működni fognak. A Universal a többiért csak imádkozhat: az amerikaiakat érdekeltté kell tenni egy ázsiai eredetű történetben, s ez sokat kíván meg a marketingosztálytól. Az irtózatos méretű költségvetés mellett minimum 150 millió dollárt kell termelni.
várható hazai premier: december 26. (uip)

47_ronin_title.jpg
12.25.
> jack ryan
Tom Clancy közismert alakja ötödik mozis kalandjában tér vissza, immáron a negyedik színészt fogyasztva el. A rettegés arénája decens bevételi mutatókkal bírt 2002-ben, így a Paramount joggal reménykedhet abban, hogy ez az új kezdet is megtalálja az utat a nézőkhöz. A legutóbb Ben Affleck által megformált főszerepet most Chris Pine játssza, akinek 2013 ismét igen jó évnek ígérkezik, hiszen a Sötétségben - Star Trek biztos kasszarobbantóként várja bemutatóját. Hogy a Jack Ryan is biztosítékot szerezzen, az elsősorban a forgalmazón múlik, pontosabban egy-két hatásos előzetesen, ami emlékezteti a nézőket, mennyire is szerették Ryant a korábbiakban (a korábbiak jelen esetben 10-20 éveket jelentenek, szóval lesz min munkálkodni), és hogy mennyire érdemes is jegyet váltani egy újabb rebootra. Arról, hogy valóban érdemes legyen, nem kisebb nevek gondoskodnak, mint David Koepp és Steven Zaillian, illetve Anthony Peckham (Sherlock Holmes, Invictus - A legyőzhetetlen) és a kezdő Adam Cozad, míg a rendezés Kenneth Branagh-nak jutott, aki a Thorral már bizonyított a számok alapján döntő producerek szemében. Branagh egyébként a rosszfiú szerepét is vállalta, mellette Keira Knightley, Kevin Costner, Colm Feore és David Paymer erősíti még Pine-t. A forgalmazó ideális esetben az ugyancsak decemberi Mission: Impossible: Fantom protokoll és a Jack Reacher közé várhatja a Jack Ryant.
várható hazai premier: 2014. január (uip)

12.25.
> the secret life of walter mitty
A Fox a Walking with Dinosaurs után öt nappal nevez következő karácsonyi versenyzőjével. A James Thurber népszerű és közkedvelt történetén illetve az abból készült 1947-es filmen nyugvó vígjáték főhőse egy folyvást álmodozó, magát kalandokba képzelő fickó, aki egy magazin fényképeiért felel, és valódi küldetésre indul, mikor eltűnik egy negatív. A The Secret Life of Walter Mitty jó ideje botladozott a megvalósulás útján; már 1994-ben tervbe volt véve Jim Carreyvel; megjárta a New Line Cinemát, érdeklődött iránta a Walt Disney Pictures ill. a Ron Howard-Brian Grazer páros is, akik aztán inkább az EDtv-t csinálták meg helyette. Joglejárásokat követően a projekt Spielbergnél kötött ki, aki aztán jegelte azt a Világok harca és a München kedvéért. 2005-ben Carrey végleg kiszállt, helyére Owen Wilson került, de nem sokáig, így a Paramount megvált a filmtervtől. 2007-ben a Fox és Mike Myers került képbe, négy évvel később pedig már Ben Stilleré volt a főszerep, sőt a rendezés is, így most a Hogyan lopjuk felhőkarcolót alulteljesítése és a Kertvárosi kommandó bukása után kell a színésznek magára vonnia a közönség figyelmét. Nem lesz egyszerű dolga, hiszen erősnek ígérkezik a karácsonyi mezőny, de mégis sorsdöntő jelentőséggel bír számára The Secret Life of Walter Mitty, mert ha ekkor sem lesz képes 100 millió dollár fölé juttatni egy fantasy-komédiát, hát máskor sem. A Fox pedig nyilván nem is vár mást azok után, hogy ilyen sok időt szántak a produkcióra.

Ezzel véget ért a 2013-as esztendő sikervárományos filmjeinek számbavétele. A megemlített 74 film között ott rejlik jó pár jövendő bukás is, és az is igen valószínű, hogy nem került sor minden kasszarobbantóra, hiszen nem telik el év meglepetések nélkül. És hogy miért jó nekünk, nézőknek a sikerekben reménykedni? Mert egy-egy jó teljesítés bátrabbá és nagyvonalúbbá is teheti a stúdiókat: olyan projektekbe fektetnek, amikbe korábban nem voltak hajlandóak és olyan rendezőket, írókat szerződtetnek, akik nem a megszokott keretek között alkotnak. 2013-ban már látható az elmúlt időszak ezen hozadéka: az új esztendő egyértelműen a sci-fi éve lesz.

Címkék

star wars disney marvel sin city hobbit george clooney keanu reeves thor robert rodriguez vince vaughn robert de niro ben stiller will ferrell emma thompson tom hanks coming soon dreamworks jeff bridges kenneth branagh chris pine jack ryan oren peli the hunger games anchorman

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr364984611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2012.12.28. 14:45:44

A DreamWorks rekordot döntene?
2010-ben is három filmjük volt (Dragon, Shrek, Megamind)

hú de eleged lehet már belőlem :-)

_renton 2012.12.28. 15:10:56

Rettentően várom Cuarón Gravity-jére, azonban még mindig semmi konkrétumot nem hallottam, csak a bemutató tologatását különböző indokokkal (meg hogy néhányan azt beszélik, zseniális). Van esetleg valami új?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.12.28. 19:33:09

év végére is marad azért film amit moziban fogok megnézni.

Nem, nem a hobbit 2, soha többet moziba.

NorthopViggo 2012.12.28. 20:08:33

Talán jobb lett volna a Thor: The Dark World-öt bemutatni előbb, hogy a Bosszúállók-tól fellelkesedett emberek rohanjanak rá, még sikeresebbé téve azt, mint amúgy lett volna, és csak utána az Iron Man 3-at, ami önmagában is sikeres lesz.

aronrunning · https://linktr.ee/daniaron 2012.12.28. 22:01:22

Hát de Vasember az régebben volt, mint a Thor, úgyhogy így logikus.

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2012.12.29. 07:55:35

@Adam Van Helsing: Te nyerted a "minden cikkben elrejtettem egy hibát"-vetélkedőt! Gratulálok! ;)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása