aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: the grandmasters (2012) Németh Barna
2012. november 06. 08:26:00

Kategória: film 4 komment

Valamikor az idők kezdetén Wong Kar-Wai elhatározta, hogy filmet készít a harcművészeti nagymester, IP Man életéről. Teltek az évek, néha láthattunk is egy-egy képet, de a bemutatót többször elhalasztották. Végül a Terrence Malicket is megszégyenítő munkatempó most hozta meg gyümölcsét, és az előzetest elnézve megérte a sok pepecselés. A legendás férfiú történetét mások is feldolgozták már, de Bruce Lee mestere valószínűleg most kapja meg a hírnevéhez méltó mozgóképes emlékművet.

Címkék

trailer action martial arts

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr234893106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2012.11.06. 08:38:29

Annyira Mátrix stílusú az összes verekedés, hogy az már vérciki. A film ettől még persze lehet zseniális, ez az előzetes viszont nagyon nem az.

Atkakukac1989 2012.11.06. 08:40:02

Egy gondolat bántott a trailer nézése közben (ami brutálisan jó). Hogy vajon eljut hozzánk legalább dvd-n?

.YEZy. · http://asianmovies.blog.hu 2012.11.08. 20:16:29

Szkeptikus vagyok, nekem Wong Kar Wai és az akciófilm nem áll össze, az Ashes of Time-on is csak szenvedtem. Meg így x+1 Yip Man film után már annyira nem is izgalmas egy újabb darab. Egyébként Wong Jing már rég leforgatta ennek a filmnek a paródiáját, azon jókat vigyorogtam.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása