aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 15. hét) Takács Máté
2012. április 12. 07:47:06

Kategória: 2 komment

Tucatthrillerekkel melegítenek be a hazai forgalmazók a nálunk korán kezdődő nyári szezonra. Vajon Henry Cavill vagy Amanda Seyfried tartja meggyőzőbben a pisztolyt? Heti bemutatók.

Tucatthrillerekkel melegítenek be a hazai forgalmazók a nálunk korán kezdődő nyári szezonra. Vajon Henry Cavill vagy Amanda Seyfried tartja meggyőzőbben a pisztolyt? Heti bemutatók.

  • Elveszett (Gone) - Amanda Seyfried az ügynöke telefonszámát keresi, de lehet, hogy már karrierjét egy brazil rendező filmjében. A felderítést Budapest, Debrecen, Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged és Székesfehérvár mozijaiban folytatja. Feliratos, 94 perc, Big Bang Media.
  • Az igazság nyomában (The Cold Light of Day) - A francia rendező filmjében, ami alig csúszott le a világpremierről, a Halhatatlanok és a Man of Steel sztárja, Henry Cavill is kutat valami nagyon fontosat, ami Balatonfüred, Békéscsaba, Budapest, Cegléd, Debrecen, Eger, Győr, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Szombathely és Tatabánya városában bújt el. Az ifjút John McClane és Ellen Ripley erősíti az eladhatóság jegyében. Feliratos, 93 perc, ProVideo.
  • Tétova félrelépők (Late Bloomers) - William Hurt és Isabella Rossellini értékeli át házasságát a nyugdíjaskor közeledtével az európai koprodukcióban készült drámában, ami Budapesten és Szegeden debütál a héten. Feliratos, 95 perc, Vertigo Média.

    Szerdán, pontosan egy hónappal az amerikai premier előtt már látható a Csatahajó című szuperprodukció. Vajon talál vagy süllyed?


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

egy éve néztük: Hopp | Sikoly 4.
két éve néztük: A titánok harca
három éve néztük: Halálos iram
négy éve néztük: Nyolc tanú
öt éve néztük: Napfény | Vadidegen
tizenkét éve néztük: Toy Story - Játékháború 2.
tizenöt éve néztük: A Birodalom visszavág (felújított változat)

Címkék

thriller bruce willis sigourney weaver amanda seyfried provideo henry cavill eurocinema magyarvalosag big bang media vertigo media heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr864541789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2012.04.12. 07:51:33

No, most kiderül, hogy önmagában Seyfried kisasszony is képes bevonzani elegendő nézőt, ha nem leszbizik vagy nem szorongat egy rafkós flintát az okos kezeiben. Amúgy a Cavillos filmet még meg is fogom nézni.

freddyD 2012.04.12. 11:55:21

E filmeket eltekintve lesz egy hétnyi pihenőm pótolni, amik korábban kimaradtak. Nagyon intenzív volt a filmdömping az utóbbi 1-2 hónapban. Nehezen találni időt mindenre jegyet váltani

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása