aeon flux

ready for the action now, danger boy?

Zalaba_Ferenc
2006. július 02. 14:30:01

Kategória: Szólj hozzá!

coming soon. borat (2006). 2004 will ferrellé volt, 2005 steve carellé, s most már hivatalos, hogy 2006 sacha baron cohen éve lesz. ide a rozsdás bökőt, hogy lejátssza majd az egész brancsot a talladega nightsban, mint forma 1-ből átrándult (visszaminősült) francia bosszúszomjas versenyautópilota. "ájm kámin tu git ju rikki bubbi" mondja a trailerben, miközben epilál: halálos. de a will ferrell projectben csak mellékszereplő lesz: az igazán nemzetközi durranást novemberre tartogatja.

borat sagdiyev az ali g show egyik előadásában született, s azonnal megahit lett. tudniillik borat kazahsztán legfontosabb médiaszemélyisége, s mint olyan, a nemzeti hagyományok megőrzésének elkötelezett híve, ugyanakkor a kulturális globalizáció éllovasa. meg persze egy brutálisan vicces idióta, ami a szenzációs előzetesből is simán levehető. a sztori szerint borat azért megy amerikába, hogy beszámoljon a világ legnagyobb országáról, ám figyelme egyre inkább elkalandozik pamela anderson iránt, végül elhatározásra jut: feleségül veszi a világ legnagyobb szupersztárját. úgy legyen. azt hiszem, ebből a filmből még durva sokat fogunk idézni. "she's my sister and she is the number four prostitute in all kazahstan." várométerTM

Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr974534267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása