aeon flux

ready for the action now, danger boy?

usa box office: logain Takács Máté
2017. március 05. 18:37:00

Kategória: boxoffice 2 komment

Az utolsónak beharangozott Farkas-film számára minden roppant ideálisan alakult a kaszáláshoz, és a Logan - Farkas robbantott is. Ezalatt a The Shack című könyvadaptáció és szépen profitált, a további premierekre viszont kevés figyelem vetült.

Elolvasom

szinkronhangok: a fehér király Takács Máté
2017. március 05. 13:24:00

Kategória: szinkron Szólj hozzá!

A Vertigo Média kétségtelenül nagy reményeket fűz a brit sci-fi-drámához, már csak a hazai kapcsolat miatt is, amit a film alapjául szolgáló regény jelent. Ennek kifejezése a szinkronizált és feliratos változat szimultán létezése. Így király.

Elolvasom

szinkronhangok: rock csont Takács Máté
2017. március 04. 11:12:00

Kategória: szinkron Szólj hozzá!

Gombamód megszaporodnak tavasszal az animációs filmek, a világ minden tájáról: az orosz Állati csetepata után a kínai (és azért kicsit amerikai) Rock csont csaholja be magát a mozikba, szokványos eredeti hangokkal, ám speciálisra vett főszereplői magyar hanggal. Premier előtt rá lehet hangol(ód)ni a…

Elolvasom

heti bemutatók (2017.3.2.) Takács Máté
2017. március 02. 07:27:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Súlyos mennyiségek, embertelen összetűzések, vénülő mutánsok, duplázódó pofonosztók, hangjukat hallató teremtmények, másodszori vonatnézegetések, testek és lelkek. Heti bemutatók.

Elolvasom

februári toplisták Takács Máté
2017. március 01. 17:27:00

Kategória: boxoffice Szólj hozzá!

A február gyümölcsöző hónapnak bizonyult az elmúlt években, ehhez képest idén visszafogottabban csörgedeztek a milliók. A szerelmesek napja A sötét ötven árnyalatának megadta ugyan a szükséges lökést, de a film messze az első rész alatt teljesít mind Amerikában, mind Magyarországon. A LEGO Batman -…

Elolvasom

szinkronhangok: nincs kettő négy nélkül Takács Máté
2017. március 01. 08:58:00

Kategória: szinkron Szólj hozzá!

Végéhez ér a Bud Spencer/Terence Hill-filmek felmelegítése a mozikban; a Nincs kettő négy nélkül előzőleg 31 éve került a honi mozikba, ugyancsak szinkronizáltan. Ha végigtekintünk együttesen az elmúlt négy hónap öt filmjének magyar hangjain, akkor nem csak Ujréti és Bujtor neve tűnik fel…

Elolvasom

eközben kínában... (10.) Takács Máté
2017. február 28. 07:24:00

Kategória: boxoffice 3 komment

Az Ázsiában kiemelten kedvelt Resident Evil-sorozat Kínában dicsőült meg: A Kaptár: Utolsó fejezet létezése újonnan nyert értelmet, midőn csaknem 100 millió dollárt kasszírozott a legnépesebb piacon. Eközben az Assassin's Creed is bemutatkozott árnyékában.

Elolvasom

magyar box office: felvonás Takács Máté
2017. február 27. 14:07:00

Kategória: boxoffice 13 komment

A magyar nézők is alaposan felértékelték Keanu Reeves bérgyilkosát: a John Wick: 2. felvonást kétszer annyian nézték meg a premier hétvégéjén, mint az első részt két és fél éve. Ezalatt A régi városra is akadt elegendő érdeklődő.

Elolvasom

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása