aeon flux

ready for the action now, danger boy?

usa box office: forgettables Takács Máté
2017. április 23. 17:49:00

Kategória: boxoffice 2 komment

A Halálos iramban 8. árnyékában számtalan új film bukkant fel, ám az ötmillió dolláros "határt" nem sűrűn lépték át. Legeredményesebbjük a Born in China című Disney-természetfilm volt, amit a Föld napja segített meg. Teljes kudarcnak bizonyult az Öldöklő szerelem, s a további, független forgalmazós…

Elolvasom

szinkronhangok: bye bye man - a rettegés neve Takács Máté
2017. április 23. 11:31:00

Kategória: szinkron Szólj hozzá!

A magyar horrorkedvelőknek nem kell búcsút intenie ennek az év eleji, enyhe sikerű filmnek. Nálunk is ilyesforma futamra számíthat, ennek egyik fő feltétele, a szinkronizáltság, már adott, a másik, hogy ki merjék mondani a címet a pénztárnál. Faye Dunaway amúgy ide menekült az Oscar-átadó után.

Elolvasom

játék: nyerj a szépség és a szörnyeteges ajándéktárgyat! Takács Máté
2017. április 22. 11:30:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Immáron több mint negyedmillióan látták a hazai mozikban a Disney fenenagy sikerű mesefilmjét, A szépség és a szörnyeteget. Ennek örömére az aeonflux és a FilmKockák közös játékán a filmhez kapcsolódó szépséges ajándékot nyerhettek.

Elolvasom

heti bemutatók (2017.4.20.) Takács Máté
2017. április 20. 07:23:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Békétlen évszámok, fedezéket nyújtó szájtok, kénköves határvonalak, életet fenyegető érzelmek, szerves javaslatok, barátságtalan felszólítások. Heti bemutatók.

Elolvasom

szinkronhangok: öldöklő szerelem Takács Máté
2017. április 19. 19:28:00

Kategória: szinkron Szólj hozzá!

Most már ezek is elvetődnek a magyar mozikig, amiben két nő hajba kap egy férfin, s legalább az egyikük eléggé pszichopata módon viselkedik (és legalább az egyikük fekete). Rosario Dawson és Katherine Heigl bizonyára szokásos bájaival és szokásos magyar hangjával öldököl, hódít holnaptól.

Elolvasom

magyar box office: húsvéti iramban Takács Máté
2017. április 18. 15:38:00

Kategória: boxoffice 1 komment

A Halálos iramban 8. az év legnagyobb nyitányát produkálta, de ez nem is volt kérdés a szerda esti premier előtti vetítések eredményét látva. Az új rész nálunk is elmaradt az előzőtől, ámbár igazán elhanyagolható mértékben. Ugyancsak erősen kezdett a Bébi úr a második helyen, és mérföldkőhöz…

Elolvasom

eközben kínában... (12.) Takács Máté
2017. április 17. 11:57:00

Kategória: boxoffice Szólj hozzá!

A Páncélba zárt szellemen Kína sem tudott segíteni, ellenben a Halálos iramban 8. rekordot rekordra halmozott az amerikai premierrel egy időben.

Elolvasom

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása