aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerd meg a ponyvaregény újravetítésének filmplakátját! Richter Géza
2016. augusztus 24. 00:10:27

Kategória: film komment

E hét csütörtökön a Pannónia Entertainment és a Freeway Entertainment közös forgalmazásában visszatér a hazai mozikba a Ponyvaregény (Pulp Fiction, 1994), Quentin Tarantino Arany Pálmát és Oscar-díjat nyert filmje. Ebből az alkalomból és a forgalmazók jóvoltából két szerencsés nyertes egy-egy filmplakáttal lehet gazdagabb! A bemutató és a játék részleteit a folytatásban olvashatjátok.

UPDATE: Mindenkinek köszönjük a részvételt! A játék lezárult, a nyerteseket e-mailben értesítettük. A helyes válasz a bejegyzés alján olvasható.

A kultuszmozi digitálisan restaurált változatát augusztus 25-től vetítik országszerte. A Ponyvaregény a premier hetén Budapesten kizárólag a Corvin moziban lesz műsoron, majd szeptemberben a Művész Mozi és a Toldi Mozi is csatlakozik a vetítéssorozathoz. A film a Corvinban az eredeti magyar szinkronnal, a Művészben és a Toldiban feliratos verzióban lesz látható. Vidéken számos nagyvárosban vetítik majd szinkronnal, többek között Szegeden, Szolnokon, Pécsett, Debrecenben, Miskolcon és Salgótarjánban is.

Két olvasónk fejenként egy darab, B1 méretű, azaz 70 x 100 cm-es Ponyvaregény-poszter büszke tulajdonosa lehet, amennyiben helyesen válaszol az alábbi kérdésre, és Fortuna a kegyeibe fogadja a sorsoláson:

Hogy hívják Butch barátnőjét?

A) Fabyen
B) Maria
C) Fabienne

A jónak tartott válasz betűjelét küldd el teljes neveddel, lakcímeddel és telefonszámoddal – utóbbi a nyeremény átvétele miatt szükséges, az időpont és a helyszín egyeztetése érdekében – 2016. augusztus 24-e, szerda  délután 17:00 óráig az aeonflux KUKAC gmail PONT hu e-mail címre! A tárgy legyen "PONYVAREGÉNY" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők közül ketten 1-1 db moziplakátnak örülhetnek, amit a film forgalmazóitól kapnak majd meg név, lakcím és e-mail cím alapján. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Figyelem: csak teljes névvel, címmel és telefonszámmal, illetve pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A megfelelő név beküldéséhez sok sikert kívánunk mindenkinek!

pulp_fiction_magyar_poszter_01_b.jpg

A helyes válasz: C, vagyis Fabienne.

Címkék

kult trailer jatek tarantino cannes comedy uma thurman bruce willis john travolta poszter roger avary samuel l jackson harvey keitel quentin tarantino tim roth rosanna arquette poster pulp fiction christopher walken ving rhames eric stoltz maria de medeiros amanda plummer andrzej sekula magyar poszter film kep crime movie poszter magyar trailer magyar filmkep gangster movie magyar trailer pannonia entertainment freeway entertainment

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr2911610596

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása