aeon flux

ready for the action now, danger boy?

ismét egy filmklasszikus újra a magyar mozik műsorán Richter Géza
2016. március 01. 16:04:38

Kategória: film 2 komment

A Pannonia Entertainment Kft. hiánypótló programsorozatának következő premierje március 10-én esedékes. Az ideollózott, jellegzetes tekintet alapján valószínűleg a legtöbben már rájöttetek a kultuszmű címére, de azért a lapozást követően írjuk ki, hátha mégis meglepetést okozhatunk így valakinek. Én eléggé vidulok, mert mire megszülettem, a filmszínházak már évek óta nem játszották a... de mit is?

eye_bnw.jpg

UPDATE: Új vetítési helyszínekkel frissült a lista!

A forgalmazó következő választottja az időtlen mesterművek sorából ezúttal valóban legendás munka. Francis Ford Coppola, Mario Puzo és Al Pacino A Keresztapa-trilógiájának (The Godfather - 1972, Part II - 1974 és Part III - 1990) nyitó darabja, a modern bűnfilm műfajának öregapja és egyik őse, a mi toplistánkon is előkelő helyen szerepelt, nem beszélve a folytatásáról (a folytatás folytatása viszont szó szerint szóra sem érdemes). A Keresztapa digitálisan felújított 4K képpel és 5.1 hanggal, angol nyelven, magyar felirattal vetítve tekinthető meg Budapesten és számos vidéki nagyvárosban országszerte.

Egyebek között ezeken a településeken, az alábbi filmszínházakban lesz elcsíphető a mozgókép: a fővárosban a Corvin moziban és az Uránia Nemzeti Filmszínházban, a szegedi Belvárosi Moziban, Békéscsabán a Centerben, Cegléden az Urániában, Kecskeméten a Malomban, Szolnok: TISZApART MOZI, Szombathelyen az AGORA-Savaria Filmszínházban, Zalaegerszegen az Art moziban, a debreceni Apollóban, Pápán a Petőfi Moziban, Pécsett az Urániában és az Apollóban, vagy Miskolcon a Művészetek Házában. A vetítési helyszínek teljes listája a film Facebook-oldalán olvasható.

https://m.blog.hu/ae/aeonflux/image/201603/the_godfather_magyar_poszter_b.jpg

Címkék

kult trailer coppola gangster poszter drama paramount al pacino robert de niro poster crime francis ford coppola marlon brando robert duvall godfather nino rota diane keaton james caan john cazale the godfather magyar poszter film kep crime movie uip duna film poszter magyar trailer magyar filmkep gangster movie magyar trailer pannonia entertainment gordon willis

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr308432454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edrick 2016.03.01. 17:45:44

Majdnem nem jöttem rá beollózott kép alapján, de csak majdnem :) Hihetetlen, örök klasszikus és kedvenc. Szerintem ezt most nem érdemes visszautasítani :)

Jester. 2016.03.02. 20:02:00

Jobb ez otthon DVD-ről, a klasszikus szinkronnal.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása