aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter + fotógaléria: star wars - az ébredő erő [star wars: the force awakens] (2015) Richter Géza
2015. november 13. 16:51:16

Kategória: film 1 komment

Itt Az ébredő Erő új IMAX-plakátja, továbbá az EW a címlapfotók után számos további jelenetképet tett közzé filmből, amelyek java része ismerős az eddigi anyagokból, de akad egy-két újdonság is köztük. A legfrissebb, egyperces tévészpot eddig nem látott szekvenciáihoz képest csak korábbiakat variál az a negyedét kitevő másik, amit a fotók mellett találtok.

sw_vii_ew_15_c.jpg

UPDATE: Bekerült a posztba egy videó, aminek a Behind the Scenes címrész ellenére semmi köze a kulisszákhoz, hisz a Disney Channelen gyerekeknek kommentált előzetes, amiben akad egy-két ismeretlen kocka még nem hallott mondatokkal: elvakult rajongóknak kötelező, de amúgy nem nagy szám.

https://m.blog.hu/ae/aeonflux/image/201511/sw_vii_poster_09_b.jpg

Címkék

harrison ford star wars sci-fi trailer disney fantasy sci fi 3d poszter forum hungary max von sydow imax poster sequel adventure carrie fisher lawrence kasdan jj abrams mark hamill entertainment weekly oscar isaac andy serkis john boyega adam driver film kep filmkep gwendoline christie domnhall gleeson lupita nyongo daisy ridley star wars the force awakens

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr158076214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blogger Betti · http://bettiangyalai.blog.hu/ 2015.11.14. 13:57:10

a "negyedperces" többnek hangzik, mint a "15 másodperces"

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása