aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: the neon demon (2016) Németh Barna
2015. november 08. 20:04:00

Kategória: film 1 komment

Jó rég volt már, hogy utoljára szóba került Nicolas Winding Refn közelgő horrormeséje a veszélyes szépségről, ám a dolgok hirtelen felgyorsultak a modern Báthory Erzsébet-sztori körül, amelynek forgalmazási jogait végül az Amazon kaparintotta meg, amely a szokásos módon kívánja forgalmazni (azaz egy kicsit moziban, aztán rögtön VOD-on) az Elle Fanning, Jena Malone, Abbey Lee, Christina Hendricks és Keanu Reeves főszereplésével készült alkotást, vélhetően egy kis fesztiválkörutat követően. Ennek örömére közzétettek egy vérbő képet is, hogy szokjuk a szupermodellre vadászó szupermodell látványát.

neon_demon.jpg

Címkék

amazon keanu reeves jena malone elle fanning christina hendricks nicolas winding refn filmkep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr238062576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac1989 2015.11.08. 20:18:37

Az tetszik Elle Fanningben, hogy izgalmas projekteket vállal be. Lehet, hogy ezek nem mindig a legjobb filmek, de gondoljunk bele... dolgozott már F. F. Coppolával, J. J. Abramsszel, Sofia Coppolával, Tony Scottal, Cameron Croweval és most N. W. Refnnel. Nem semmi a csaj.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása