aeon flux

ready for the action now, danger boy?

sorozat lesz az elrabolvából is Takács Máté
2015. szeptember 18. 08:57:00

Kategória: film tv 2 komment

Miután a vásznon kifújt, az Elrabolva a képernyőre vándorol: az NBC csatorna rendelte meg a mozifilmek előtt játszódó szériát, amelyből megtudhatjuk majd, hogyan is tett szert Bryan Mills azokra a bizonyos képességekre. A Liam Neesont akciósztárrá avató film nem az első 21. századi Luc Besson-produkció, amit tévére alkalmaznak: A szállító ettől függetlenül még visszatért a mozikba is, csekély sikerrel.

Címkék

nbc action luc besson taken

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr767797476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.09.18. 10:26:56

attól függetlenül, hogy ebből csupán az első rész volt olyan ami szódával elmegy (annál nem jobb), mégis az a duma, amit a telefonba lenyom kíváncsivá tenne egy ilyen előzmény sorira.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2015.09.30. 12:12:56

Limonádéval elmegy??? :O
A 2000-es évek egyik legkiemelkedőbb akciófilmje, és nem azért, mert eszméletlenül brutális a 16-os karikához képest, hanem azért, hogy a film témáját ennyire hatásosan képesek voltak vászonra vinni. Ehhez pedig Liam Neeson-nek rengeteg köze volt.
Most képzeljük el ugyan ezt a filmet egy Jason Staatham-el, egy Stalone-val vagy egy Steven Segal-al. Rögtön más lenne a véleményünk erről a filmről. A folytatások már nem érdemlik meg a figyelmet (FŐLEG a harmadik), ennek ellenére az első egy klasszikus, amit még nagyon sokáig fognak sokan emlegetni, mint viszonyítási alap.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása