aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2015. 38. hét) Takács Máté
2015. szeptember 17. 08:59:00

Kategória: film 1 komment

Teljesen ésszerűtlen egyének, nem hangoskodó ketyegők, könyörtelen Csomolungmák, forróságba vezető labirintusok: heti bemutatók.

  • Abszurd alak (Irrational Man). Joaquin Phoenix időnként kimerítette ezt a fogalmat már azelőtt is, hogy elvállalta volna Woody Allen ideiének főszerepét, de most aztán kiteljesedhet a pozitívra kapcsoló filozófiaprofesszorként, aki két hölgyet is magába bolondít. | 2D, feliratos, 96p, 16+, Freeman.
  • Csendes szív (Stille hjerte). A Hódító Pelle és A hó hatalma rendezőjének drámájában a haldokló nagymama olyat kíván utolsóként, hogy ahhoz egy mesebeli aranyhal is kevés lenne. A család meg aztán pláne kiborul. | 2D, feliratos, 97p, 16+, Cirko.
  • Everest. Ki itt felmászol: A világ legmagasabb pontja felé igyekvő mászócsapat ki hitte volna– komoly megpróbáltatásokkal néz szembe. Viharzóna, eltérő halmazállapotú problémaokozóval és tengerszint feletti magassággal. | 2D/3D/IMAX3D, szinkronizált/eredeti nyelvű, 121p, 12+, UIP.
  • Az útvesztő: Tűzpróba (Maze Runner: The Scorch Trials). A trükkös építményből kikeveredő fiatalok hőgutát kapnak, mikor újabb komoly megpróbáltatásokkal néznek szembe. Pedig ők nem is másznak 8000+ÁFA méter magasra. Csak a pusztában vánszorognak. Ez egy ilyen hét. | 2D/3D/4DX, szinkronizált/eredeti nyelvű, 131p, 16+, InterCom.

Te mit nézel (meg)?

(bemutatónaptár)

Címkék

thriller comedy sci fi everest drama woody allen joaquin phoenix intercom sequel cirko adventure adaptation young adult eurocinema uip duna film heti bemutatok freeman film maze runner

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr997794590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solfilo 2015.09.17. 16:16:27

Everestet mindenképp, IMAX-ben. :)
Útvesztőnél meg lehet lenyelem a feliratos verzió hiányát és megnézem szinkronosan.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása