aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2015. 31. hét) Takács Máté
2015. július 30. 08:50:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Talajjal diskuráló ausztrálok, égitestekkel machináló meselények, instabil alapokon nyugvó települések, támadólag fellépő képponthalmazok. Heti bemutatók.

  • Akihez beszél a föld (The Water Diviner). Russell Crowe jósol eredetiben vízből, magyarban földből, de ígyis-úgyis a fiait kutatja, akik a gallipolli ütközetben tűntek el. Chuck épp nem ért rá. | 2D, feliratos, 111p, 16+, JIL.
  • Münó, a holdbéli manó (Mune, le gardien de la lune). A holdgyújtogatói szerepbe véletlenül(?) csöppenő francia űrlény komoly galibába kerül szolgálatteljesítés közben. Szabó Gyula is elmesélhetné. | 2D/3D, szinkronizált, 85p, 12+, Freeman.
  • Papírvárosok (Paper Towns). Építőanyagaikban a hiba: az előző John Green-adaptáció mellékszereplője most kiteljesedhet, miközben a 23 éves szupermodellt hajkurássza. Csak szét ne málassza otthonát a könnyzuhatag a nagy életreszóló románc közepette. | 2D, feliratos, 109p, 12+, InterCom.
  • Pixel (Pixels). Adam Sandler már a videojátékokat is inzultálja: ufók támadják be a bolygót pixelhalmok képében, de meglepő módon egyik se ürít hősünk fejére. A kétszáz éves ember és a Percy Jackson és az olimposziak: Villámtolvaj rendezőjétől. | 2D/3D/4DX, szinkronizált/eredeti nyelvű, 106p, 12+, InterCom.

Te mit nézel (meg)?

(bemutatónaptár)

Címkék

comedy animation sci fi drama russell crowe adam sandler intercom pixels romance adaptation jil young adult eurocinema aussie movies children movie teenager flick heti bemutatok french cinema freeman film

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr577664882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása