aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar trailer + werkfilm + van képünk hozzá: önkívület [self/less] (2015) Richter Géza
2015. július 22. 15:57:43

Kategória: film Szólj hozzá!

Holnap kerül a hazai mozikba Tarsem Singh csavaros sci-fije, amivel a rendező saját bevallása szerint a túl szűkké vált vizuális tobzódás skatulyájából kíván szabadulni. Mivel időközben a korábban közzétett, magyar nyelvű előzetes elérhetetlenné vált a nagyközönség számára, íme az ismét megtekinthető, szinkronos változat. A hivatalos szinopszis mellett a folytatásban helyet kapott egy magyar feliratos kisfilm az alkotók kommentárjával, egy lefordított szövegű koncepciórajz, valamint pár eddig ismeretlen jelenetfotó is. Az Önkívület végleges korhatára: 16 éven aluliak számára nem ajánlott. Kritikánk holnap várható.

onkivulet_self-less_07.jpg

"Isten embert alkotott. Az ember halhatatlanságot."

Damian (Ben Kingsley), a dúsgazdag, nagy tiszteletben álló építész fényűző élete közel sem olyan tökéletes, mint amilyennek az elsőre látszik. Halálos betegséggel küzd, és napjai meg vannak számlálva, de talán nincs veszve minden számára. Egy nap egy különleges kutatásokat végző intézet, a Phoenix Biogenic embere (Matthew Goodie) felajánlja neki, hogy ha szeretne tovább élni, radikális eljárással áthelyezik a tudatát egy fiatal, egészséges alanyba. A tapasztalt üzletember igent mond az ajánlatra, és hamarosan új és fitt testben ébred (Ryan Reynolds).

A középkorúvá vált főhős ettől kezdve nagy kanállal eszi az életet: csinos nők, luxusautók és szórakozás töltik ki a hétköznapjait. Eleinte – mert a halhatatlanságnak ára van. Miután a gazdatest emlékei kezdenek a felszínre törni, Damian nyomozásba kezd, hogy kiderítse, kinek is vette át a helyét. Csakhogy azok, akiknek az újjászületését köszönheti, sötét titkot rejtegetnek a világ elől, és bármire képesek, hogy azt megőrizzék... Vajon tudatátvitellel megtörténhet az áttörés, és az emberek örökké élhetnek? De vajon milyen kockázatokkal jár, ha egy halott testbe helyeznek át egy emberi elmét?

onkivulet_self-less_11_b.jpg

onkivulet_self-less_08_b.jpg

onkivulet_self-less_09_b.jpg

onkivulet_self-less_10_b.jpg

Címkék

sci-fi trailer thriller sci fi drama victor garber ben kingsley werkfilm ryan reynolds matthew goode tarsem singh film kep trailer magyar filmkep magyar trailer freeman film

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr287647422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása