aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: rock the kasbah (2015) Németh Barna
2015. május 13. 10:19:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Bill Murray mint faragatlan rock-menedzser jöhet? Naná, főleg, ha mindehhez Bruce Willis, Zooey Deschanel, Kate Hudson és Scott Caan asszisztál Barry Levinson új filmjében. Emberünk karrierje a végét járja, utolsó lehetősége, hogy megmaradt ügyfeleinek egy turnét rendezzen az Afganisztánban szolgáló katonák táborhelyein. Persze ezt is elbaltázza, úgyhogy pénz és útlevél nélkül marad Kabulban. A minden tekintetben szerencsétlen helyzetet orvosolandó, elvállalja egy helyi tehetség képviseletét, aki meg akarja nyerni az afgán Megasztárt. 

Igaz, hogy Levinson karrierje az utóbbi időben finoman szólva is csapongó, de ebben most bőven benne van, hogy a Jó reggelt Vietnám! és az Amikor a farok csóválja keveréke váljék belőle, ha pedig Bruce Willis még zenélni is fog, az már csak hab lenne a tortán. Addig is itt van nekünk a mindig bevethető Bill Murray...

billmurray_closeup_rockthekasbah_threxclusive.jpg

Címkék

independent comedy bruce willis kate hudson bill murray zooey deschanel barry levinson filmkep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr767455796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása