aeon flux

ready for the action now, danger boy?

werkfilm: jurassic world (2015) Richter Géza
2015. május 06. 10:34:39

Kategória: film 1 komment

A munkát pihenéssel ünnepeltük a hosszú hétvégén, ám velünk ellentétben a filmipari munkások szorgosan tevékenykedtek ez idő alatt. Például a Jurassic World a Mad Maxhez hasonlóan visszatekintő kisfilmmel jelentkezett, bár amíg a Legacy trailerként támadott, addig a Jurassic Park megidézése a beszélő fejek műfajában utazik. A stábtagok közül megszólal maga Steven Spielberg producer is, természetesen minden csodálatos és vattacukor-illatú dinóföldön. Colin Trevorrow rendező máshol ELSPOILEROZTA, melyik dinoszaurusz tér vissza a Jurassic Worldben, amiről a lapozás után olvashattok.

SPOILER

A Jurassic Park lényei közül a T. rex lesz újra látható, de nem ám csak fajként, hanem konkrétan az első filmben megismert jószág 22 évvel idősebben. Tehát nem egy T. rex, hanem A T. REX, nagybetűkkel. Zorall. A rendező azt ígéri, az lesz a folytatás az öreg harcosnak, mint ami a Nincs bocsánat Clint Eastwoodnak. Annál is zorallabb.

Címkék

sci-fi sci fi steven spielberg action universal werkfilm spielberg sequel adventure jurassic park monster movie bryce dallas howard chris pratt uip duna film colin trevorrow jurassic world vincent d onofrio

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr377434092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord Picard 87 2015.05.06. 11:06:25

Hát nem gyönyörű? Már amikor tavaly megjelentek a "karakter" fotók, sokan kiszúrtuk a nyakán a sebhelyeket :)

images.enstarz.com/data/images/full/39704/t-rex-jurassic-world.png?w=580

Az új TV spot is zorall :) és van egy másik werk is, ami még durvábban spoileres, már ahol Pratt nyilatkozik s a riporter karattyol...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása