aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar trailer + poszter: a hangok [the voices] (2014) Richter Géza
2015. április 27. 12:44:20

Kategória: film 1 komment

Tudjátok, A hangok az a gyilkos komédia, amiben a főszereplő annyira kattant, hogy a gyógyszerei szedése helyett saját magával beszélget a háziállatain keresztül, és női fejeket gyűjt a fridzsiderben. Mielőtt bárki az "s"-sel kezdődő és a "poiler"-rel végződő szitokszavat kiáltaná, mindez kiderül szinte az összes utóbbi beharangozóból, trailerből és plakátról egyaránt. Éppen ezért lehet érdekes, hová fut ki a történet, amiben nem elég, hogy Gemma Arterton, Anna Kendrick, és Jacki Waever parádézik Ryan Reynolds mellett, de Marjane Satrapit tudhatja a rendezőjének. A perzsa származású francia írónő neve a Persepolis miatt csenghet ismerősen: a saját önéletrajzát, kislányként megélt háborús élményeit először képregényalbumban dolgozta fel ezen a címen, amit Vincent Paronnaud segítségével adaptált megrázó és felemelő animációs filmmé. Nem nevezhető konvencionális választásnak a direktori posztra.

a_hangok_the_voices_poster.jpg

A mű a Sundance-en produkált sikeres rajt után lehetőséget kapott az erejéből telő nemzetközi körök bemutatására, és az itt megfogalmazott megérzés is beigazolódott, mivel szerencsére egy leleményes hazai forgalmazó szintén lecsapott a filmre, ami ezen a csütörtökön, 2015. április 30-án kerül a hazai mozikba. Jó mókának ígérkezik. Kérdés, mire lesz elég a Deadpool körüli hajcihő, de mindenképpen dicséretes a próbálkozás. A magyar szinkronos előzetest az elolvasomra kattintva találjátok.

Címkék

trailer thriller comedy poszter sundance poster crime ryan reynolds gemma arterton lionsgate anna kendrick jacki weaver magyar poszter poszter magyar trailer magyar ads service magyar trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr387402592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Regggie 2015.04.28. 10:09:29

Mocskosul beteg egy film, nem a jó értelemben..2-szer ha nevettem rajta. Aki ezt csinálta, annak valami nagyon komoly elmebaja van.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása