aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: free state of jones (2016) Németh Barna
2015. április 23. 20:50:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Matthew McConaughey idei nagy dobása, a Cannes-i versenyprogramban debütáló Sea of Trees munkálatai mellett sem pihent, így a Gus Van Sant vezette lelki megtisztulás (a híres öngyilkosok erdejében Japánban) mellett kiruccant egy kicsit az amerikai polgárháborúba is, hogy a nevezetes történelmi esemény egyik legfurcsább történetét mesélje el, melynek főszereplője egy déli farmer, aki a környék gazdái és jó néhány rabszolga élére állva indított felkelést a konföderációs erők ellen, melynek következményeként megalakult a minden bőrszínű embert befogadó, szabad Jones állam.

A filmet Gary Ross (Pleasantville, Vágta, Az éhezők viadala) rendezte, további szerepekben Keri Russel (The Americans) és Gugu Mbatha-Raw (Jupiter felemelkedése) látható. Az előzetes tervek szerint a 20 milliós film csak 2016 tavaszán debütál, de ne lepődjön meg senki, ha már idén ősszel felbukkan valamelyik nagyobb filmfesztiválon.

További képek kattintás után...

state1.jpg

state2.jpg

state3.jpg

Címkék

independent history matthew mcconaughey keri russel brendan gleeson gary ross stx film kep war movie filmkep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr927392972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása