aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tv-trailer: the brink (2015) Richter Géza
2015. április 10. 22:36:57

Kategória: tv Szólj hozzá!

A törvény nevében 2. évadának tegnapi teaserét az HBO valószínűleg csak egy a valódi lövészek személyét felfedő JFK-dokumentumfilmmel tudná überelni, ha nem rögtön magával a teljes Zapruder-film bemutatásával, de egy percet azért megér, hogy pár pillantást vessünk a csatorna sorban következő előzetesére. A legnagyobb nevekként Jack Blacket és Tim Robbins-t felvonultató The Brink kreatív magját a Benabib-fivérpár alkotja: Roberto eddig a Nancy ül a fûben és az Ally McBeal számos epizódjának írói és különféle produceri pozícióban tüsténkedett, míg Kim az új szériával száll be a családi tévés bizniszbe. Az első trailer alatt találhatók a történet és a szereposztás részletei nagy vonalakban.

A sztori egy pakisztáni geopolitikai krízisről szól, a középpontban Alex Talbottal, egy az országban kiküldetését töltő, CIA-ügynöki munkáról álmodozó, külügyi kishivatalnokkal (Black), az Amerikai Egyesült Államok külügyminiszterével, Walter Larsonnal (Robbins), valamint a haditengerészet vadászpilótájával, Zeke Tilsonnal (Pablo Schreiber - Orange Is the New Black, Különleges ügyosztály), akik próbálnak úrrá lenni a káoszon, és megakadályozni a harmadik világháború kitörését. Jack Black úgy fogalmazott, a szokásos félig sztóner hülyegyereket (saját magát?) kellett előadnia, ám az alapállás hasonlósága miatt talán A kém derenghet fel sok egyéb mellett, és nem a főszereplők testalkata miatt. A helyi segéderő szerepében Aasif Mandvi (Az utolsó léghajlító, Jericho) bizonyíthat, első ránézésre azért, hogy a kulturális különbségekre rájátszó, evidens poénokon kívül "a teljesen normális külföldi fegyverhordozó a debil amerikai főhős mellett" kontrasztrája építő fejezetek is citálhatóak legyenek a vígjátékok nagykönyvéből.

A 2015. június 21-én startoló műsor az eredeti elképzelések szerint évadonként a világ más és más pontján játszódna. A főbb karakterek változatlanok maradnának, viszont mindig máshol kellene elhárítani a végveszélyt, hiszen olyan sok kiröhögnivaló ország van még! Na jó, nem ítélünk elsőre.

Címkék

hbo trailer teaser jack black comedy spy tv sorozat tim robbins tv trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr947357100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása