aeon flux

ready for the action now, danger boy?

twin peaks: kezdhetünk aggódni? Richter Géza
2015. március 16. 15:47:39

Kategória: tv 2 komment

Lehet, hogy korai volt a rajongók öröme? David Lynch pénteken az ausztráliai Brisbane-ben tartott kiállításmegnyitóján azt találta mondani, hogy:

Jelen pillanatban nem vagyok biztos benne, hogy megtörténik.

Mármint a Twin Peaks folytatásának elkészítése a Showtime felkérésére. Mindehhez annyit tett hozzá, hogy a kultikus sorozat várva-várt harmadik évadának munkálatai során "komplikációk" merültek fel. Ezt követően rövid időn belül olyan hírek tűntek fel a neten, hogy egy megbízható forrás állítása szerint bár a projekt finanszírozása biztosított, és a forgatókönyvek elkészültek, "a szerződésekről szóló tárgyalások nem a vártak szerint alakulnak".

Az egész (mű)balhé azért igazán fura, mert az előzetes hírek arról szóltak, hogy az író-rendező és szerzőtársa, Mark Frost mindenben szabad kezet kapnak. Reméljük, hogy "csak" a direktor híresen nehéz természete kavarta meg a dolgokat, és a felek közös megegyezésre jutva hamar felülkerekednek a vitán.

lynch_twin_peaks.jpg

UPDATE: Úgy tűnik, kedvenc őrült zsenink a levegőbe beszélt, ugyanis az elhangzottak újdonságként szolgáltak a Showtime számára is. A csatorna képviselői egyelőre ott tartanak, hogy miután elfogadták Lynch szkriptjeit, és zöld utat adtak a terveknek, izgatottan várják az előmunkálatok közös folytatását, hiszen érvényes szerződésük van Kyle MacLachlannel a Cooper ügynök szerepében való visszatérésről, valamint a direktorral mind a kilenc epizód rendezéséről. Ez utóbbi az igazán sarkalatos kérdés, hiszen a reboot szinte elképzelhetetlen az eredeti széria szülőatyja nélkül.

Az Entertainment Weekly felvette a kapcsolatot Lynch képviselőjével a kérdés tisztázása érdekében, ám neki nem volt hozzáfűznivalója ügyfele kijelentéseihez.

Címkék

showtime twin peaks thriller tv show drama david lynch crime tv sorozat kyle maclachlan crime movie tv hir mark frost

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr287275233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hesgotcancer · http://hesgotcancer.blog.hu 2015.03.16. 21:29:01

Mondjak valamit? Ha így alakulna, kell egy Kickstarter kampányt indítani. Van szerintem mára világszerte igen nagy rajongótábora a sorozatnak - akkora, amekkora elegendő lehet.

Richter Géza 2015.03.17. 13:15:35

ahogy öregszem, úgy tűnnek a kedvenceim hasonló megnyilvánulásai jogos alkotói szabadságharc helyett egyre inkább felesleges primadonnáskodó hisztinek :/ .

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása