aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: holnapolisz [tomorrowland] (2015) Richter Géza
2015. március 15. 11:48:50

Kategória: film 2 komment

A Disney szándékai ellenére kiszivárgott a Holnapolisz japán előzetese, és túl hamar került fel a világhálóra. Persze megpróbálják mindenhonnan leszedetni, és persze eredménytelenül (jobb minőségű, ám beillesztve nem megtekinthető változat itt). Jóval részletesebb, mint az előző, úgyhogy aki nem szeret túl sok mindent ismerni egy filmből a premierje előtt, SPOILERT kiáltani viszont igen, az ne nézze meg.

Címkék

sci-fi trailer disney fantasy sci fi george clooney forum hungary hugh laurie adventure damon lindelof brad bird tomorrowland

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr517271559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

theus 2015.03.15. 12:44:01

Ha valamit megtanultam a Lost, Cowboyos and alines, Prometheus, Star Trek 12, World War Z és The Leftovers után, hogy Lindelofot nem! Amihez köze van az szar. Szóval ezt a filmet is köszönöm, de köszönöm nem!

Oktogon8 2015.03.17. 10:08:37

@theus: +1000 upvote!

A fickó nem tud logikusan végigvinni egy történetet, ha jó alapanyagot kap (Prometheus - eredeti forgatókönyv, World War Z könyv) abból gondosan kiszed minden koherenciát.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása