aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: the voices (2014) Richter Géza
2015. január 13. 12:29:41

Kategória: film Szólj hozzá!

Mint tudjuk, Ryan Reynolds hosszú ideje Deadpool visszatérésére gyúr. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a főszereplésével forgatott The Voices, ami a tavaly – egyébként pár nap híján pont egy éve a Sundence-en – bemutatott, ám forgalmazásba csak idén kerülő mozgóképek sorát gyarapítja. Lentebb az előzetesen kívül egy másik posztert találhattok.

the_voices_poster_01.jpg

Röviden összefoglalva Jerry Hickfang egy elég dilinyós, rendszeresen vérfürdőt rendező figura, és még a ruházata is a vörös színhez közelit ebben a morbid akasztófahumorral megáldottnak ígérkező komédiában. A mű (anti)hőse házi kedvencei sugallatára gyilkolássza áldozatait, az állatok hangját értelemszerűen szintén Reynolds adja. A további szerepekben többek között Gemma Arterton, Anna Kendrick és Jacki Weaver látható. Nem lepődnék meg, ha egy leleményes hazai forgalmazó lecsapna a filmre.

the_voices_poster_2.jpg

Címkék

trailer thriller comedy poszter sundance poster crime ryan reynolds gemma arterton anna kendrick jacki weaver

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr127067453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása