aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2014. 49. hét) Takács Máté
2014. december 04. 21:45:00

Kategória: film 2 komment

Betojik, aki fúvós, megkerül, aki eltűnt, újjáéled, ami kihunyt és révbe ér, aki kisiklott. Vagy valahogy így. Heti bemutatók.

swing.png

  • Berosált a rezesbanda. Váltás alsót vigyenek: Pedagógusával elégedetlen osztály a rengetegbe veti magát, ahol itt maradt orosz katona döbbenti rá őket, hogy nem is oly vészes a tanerő. Ifjúsági film, csak hétvégi matinévetítésben. | 2D, 74p, 12+.
  • A fogoly (The Captive). Mindenki foglya a magáét: A kárbecslő és az Eljövendő szép napok rendezője a tőle szokottnál ménsztrímebb főszereplőt küld egy halottnak hitt, ám most mégis talán csak eltűnt leány után, de azért Bruce Greenwoodot ebből se hagyta ki. | 2D, szinkronizált/feliratos, 112p, 16+, Cinetel.
  • Körberajzolva (Je fais le mort). Helyszínezők: A kiégett színész új erőre kap, mikor az (általában elhalálozó) áldozatként vehet részt bűnesetek rekonstruálásában. Csak el ne ripacskodja...| 2D, feliratos, 104p, 16+, Mozinet.
  • Swing. Szvinglik éjszakája: Három, különböző élethelyzetben leledző hölgyeményt egy varietéműsorba sodor a sors, ahol jól felfedezhetik önmagukat meg a nőnek öltöző Kulkát. | 2D, 117p, 12+, A Company.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár)

Címkék

magyarfilm mozinet ryan reynolds kulka janos atom egoyan eurocinema cinetel children movie heti bemutatok french cinema a company hungary

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr556958123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

isvaen 2014.12.05. 09:24:42

"Te mit nézel (meg)?"
semmit. de reflexből azért majd bemegyek egy moziba egy 3L-es popcornért.

butch2038 2014.12.05. 09:35:38

A Filmalap szakembergárdája állítólag 30 ezer nézőt vár a Swingnek első hétvégére. Jó móka lesz...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása