aeon flux

ready for the action now, danger boy?

adrianne palicki mockingbird kosztümje... Kántor Mihály
2014. október 22. 19:54:31

Kategória: tv Szólj hozzá!

...még nem ez, de az Elolvasom mögött megtaláljátok a taktikai ruháját is. Emellett elejtünk pár kósza gondolatot is a színésznőről, aki már többet sertepertélt szuperhősök körül, mint a legtöbb kollégája.

agents-of-shield.jpg

Barbara "Bobbi" Morse AKA Mockingbird az Agents of S.H.I.E.L.D. berkeiben teszi le először a névjegyét a Marvel moziuniverzumban. A karakter amúgy a Fekete Özvegy-féle fészekalomból származó szuper S.H.I.E.L.D ügynök, aki a sorozatban a Hydra egyik biztonsági muftija lesz - legalább is kezdetben.

5446ce1dc7051-110191.jpg
Tulajdonképpen nem is rossz ötlet harmadkategóriás karaktereket először minimális kockázat mellett megmozgatni a kis képernyőn, aztán ha szeretik az emberek, lehet felfelé buktatni. Adrianne saját bevallása szerint is töprengett hogy elfogadja-e a szerepet, tudta ha rábólint, más karaktert már biztosan nem játszhat majd az MCU-ban. Megvan a kockázata, hogy így elesik egy jövőbeni, esetlegesen szaftosabb felajánlástól, viszont ha pozitívan fogadja a közönség, akkor biztos hogy még előveszik. Hayley Atwell sem gondolta volna az Amerika Kapitány előtt, hogy Peggy Carter annyira népszerű lesz, hogy végül külön sorozatot kap.

Adrianne eléggé vágja a képregényeket és nem csak azért mert a testvére képregényíró, hanem mert a szakmai rezüméjében olyan televíziós DC címek szerepelnek, mint a Smallville, az Aquaman vagy a Wonder Woman pilotok (utóbbi kettő végül nem lett sorozat ugyebár). Az utóbbi lehetett volna a nagy kiugrása, de sajna a pilot olyan gyatrára sikeredett, hogy rögtön lenullázták - hozzáteszem ez nem rajta múlott, sőt talán még ő volt az egyik legéletképesebb aspektusa annak a 45 percnek. A fizikai szerepekben (Vörös Hajnal, G.I. Joe: Megtorlás) ügyesen brillírozó, 180 centi magas amazon tehát nem futott be a DC-nél, így egyenes út vezetett a Marvelhez, ahol remélhetőleg megtalálja majd a számítását.

Legközelebb a nagyvásznon üdvözölhetjük majd, amint beengedi magát egy bizonyos John Wick nevű fickó apartmanjába, hogy így vagy úgy, de összekócolja az ágyát.

Címkék

comics marvel gi joe dc comics wonder woman captain america aquaman

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr756817513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása