aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj plakátot és páros belépőt a babysitting - a felvigyázó premier előtti vetítésére! Zalaba_Ferenc
2014. október 06. 10:40:00

Kategória: film Szólj hozzá!

A Másnaposok-filmek khm... laza eleganciája és a francia humor találkozik a Cinetel új bemutatójában, melyben egy bébiszitter srácra bízott gyereknek nyoma vész, a szülők házát pedig teljesen felforgatják. De mint említettem, nem thrillerről, hanem komédiáról van szó, ugyanis kiderül, hogy a szitternek aznap este volt a 30. születésnapja. Hogy pontosan mi történt, arra október 16-tól tudunk válaszolni, viszont öt szerencsés már most szerda este megfejtheti a talányt - egy-egy filmplakáttal megfejelve!

babysitting.jpg

Ha nyerni szeretnél, válaszolj a következő kérdésre!

A film társrendezője, Philippe Lacheau játssza a film egyik főszerepét. Melyiket?

A) Az egyik szülőt
B) A gyereket, akire vigyázni kell
C) A bébiszittert

A helyes válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) holnap (kedd) éjfélig! A tárgy legyen "A felvigyázó" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 5 db páros belépőt és egy-egy filmplakátot sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, amely október 8-a, szerda este lesz egy budapesti moziban. A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés részleteiről. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést, és ne feledjétek, ha Denzel az órájára néz, akkor futás!

poster_babysitting_hun.jpg

Címkék

jatek comedy eurocinema cinetel

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr736763287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása