aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2014. 36. hét) Takács Máté
2014. szeptember 04. 06:45:00

Kategória: film 3 komment

Durva Mexikó, hasi fájdalom, éneklő postás, szerelmes Douglas. Heti bemutatók.

top_sf_06.jpg

  • Heli. Mexikó jelöltje a legutóbbi Oscarra egy kőkemény dráma arról, miért nem érdemes a kartellek útját keresztezni. | 2D, feliratos, 105p, 18+, Cirko.
  • A nyolcadik utas: a halál - rendezői változat (Alien: The Director's Cut). A nézőtéren bőséggel lehetett hallani a sikolyokat 1981-ben, most pedig kibővített sikoltozásra van mód a rendezői változat mozikba kerülésével. | 2D, feliratos, 116p, 18+, Pannónia.
  • Postás Pat: A mozifilm (Postman Pat: The Movie). Pat ugyan nem lép le a nyugdíjakkal, de azért az is merénylet némileg a sorozattal szellemiségével szemben, hogy tehetségkutató műsorba jelentkezik énekelni. És Ronan Keating hangján dalol. | 2D/3D, szinkronizált, 88p, KN, Vertigo.
  • Szerelem a végzetem (And So It Goes). Michael Douglast még 70 évesen is elragadja az elemi ösztön, mikor Diane Keatonnel akad össze. Zaklatás azért talán nem lesz belőle. | 2D, szinkronizált, 94p, 12+, Vertigo.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár)

 

Címkék

horror anniversary alien comedy animation sci fi drama michael douglas cirko romance diane keaton children movie brit flick vertigo media heti bemutatok 3D cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr546667323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thatrugreally tiedtheroomtogether 2014.09.04. 11:32:39

Postás Pat és Alien között őrlődöm épp. Nehéz döntés.

stavanger · http://stavanger.tumblr.com 2014.09.05. 08:36:51

Lehet tudni, hogy az Alien várhatóan meddig fog menni?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása