aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj plakátot és páros belépőt a térkép a csillagokhoz premier előtti vetítésére! Zalaba_Ferenc
2014. augusztus 29. 17:05:00

Kategória: film 4 komment

Hollywoodban mindenki színész. Mindenki csak egy álca, melyet a kitűnni vágyás hajt. Szóval mondhatjuk, hogy David Cronenberg ismét az ember átváltozásáról regél a Térkép a csillagokhoz című filmjében, melyben az egyén testileg és lelkileg is kivetkőzik magából egy számára magasabbnak tartott szint elérése érdekében. A kritikák szerint a kanadai mester remekül piszkálgatja a hollywoodi rémet, és ehhez olyan színészeket nyert meg, mint Julianne Moore, Mia Wasikowska, Robert Pattinson, John Cusack, vagy Carrie Fisher, aki saját magát játssza. Hogy a Térkép a csillagokhoz mennyire ás az Álomgyár mélyére, az csak szeptember 11-én derül ki, blogunknak és a filmet itthon forgalmazó Cinetelnek hála négy szerencsés viszont már premier előtt szemre vételezheti azt, és még egy filmplakáttal is gazdagodhat.

mapstothestars620.jpg

Ehhez nem kell mást tenni, mint válaszolni a következő kérdésre!

Cronenberg már forgatott korábban Pattinsonnal. Melyik filmben?

A) Cosmopolis
B) Veszélyes vágy
C) Eastern Promises - Gyilkos ígéretek

A helyes válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2014. augusztus 31-e, vasárnap éjfélig! A tárgy legyen "Térkép a csillagokhoz" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 4 db páros belépőt (és 1-1 db filmplakátot) sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, amely szeptember 2-a, kedd este lesz egy budapesti moziban. A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés és a plakát átvételének részleteiről. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést, és figyeljétek a csillaghullást!

poster_mapstothestars_hun.jpg

Címkék

jatek thriller john cusack hollywood drama david cronenberg carrie fisher julianne moore robert pattinson mia wasikowska cinetel

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr946648507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csgergo 2014.08.29. 17:12:21

Augusztus 2-án lesz a vetítés? Direkt fájdítjátok a szívemet? :D

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.08.29. 17:13:59

@csgergo: Pedig esküszöm, hogy többször is átolvasom ezeket a szövegeket. :) Javítva!

clive. 2014.08.29. 22:27:24

Lesz belőle DVD megjelenés?

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.08.30. 08:42:01

@clive.: Jó eséllyel igen. De hol van az még? :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása