aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj alien plakátot + páros belépőt a film 35. évfordulós bemutatójának premier előtti vetítésére! Zalaba_Ferenc
2014. augusztus 25. 14:50:00

Kategória: film 7 komment

Szeptembertől egy hónapig hallani lehet majd a sikolyainkat. Ha az űrben nem is, az ország 34 mozijában biztosan, ugyanis ennyi filmszínház tűzi újra műsorra az Alien - A nyolcadik utas: a Halál című sci-fi/horror-klasszikust (egészen pontosan annak rendezői változatát), ahogy azt már többször meg is írtuk (itt és itt), Ehhez képest annyi újdonság van, hogy Pécsett mégsem kerül  vetítésre a film (sajnos mindkét erre alkalmas filmszínház zárva lesz átalakítás miatt), viszont Kaposvárott, a Szivárvány Kultúrpalotában a pécsiek kedvezménnyel nézhetik meg a filmet, ha hajlandóak odáig elmenni - és miért ne lennének? Ó, és a jelentések szerint derekasan fogynak a budapesti Corvin előadásaira a jegyek - elővételben már több mint 1.000 darabot értékesítettek. Büszkék vagyunk rátok. Remélem, Ti is azok lesztek a filmet forgalmazó Pannónia Entertainment, amely 10 db páros belépőt ajánlott fel nekünk 1-1 B1-es moziplakáttal együtt a film premier előtti vetítésére.

Ehhez nem kell mást tennetek, mint válaszolni a következő kérdésre.

Hogy hívják a Nostromo kapitányát?

A) Dallas
B) Texas
C) Feketeszakáll

A helyes válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2014. augusztus 31-e, vasárnap éjfélig! A tárgy legyen "Sikoly az űrben" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 10 db B1-es Alien-plakátot, valamint 10 db páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, melyre szeptember 2-án, kedd este kerül sor egy budapesti moziban. A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés részleteiről. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést, és ne feledjétek, ha fel akarjátok robbantani a hajót, vigyétek magatokkal a macskát!

poster_alien_directorscut_hun.jpg

Címkék

horror sci-fi jatek anniversary alien sci fi ridley scott aliens sigourney weaver

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr176633795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2014.08.25. 14:54:59

"Ehhez képest annyi újdonság van, hogy Pécsett mégsem kerül vetítésre a film (sajnos mindkét erre alkalmas filmszínház zárva lesz átalakítás miatt)"

Sírjak vagy nevessek? Ennyit erről... ez a város baszki a világ szégyene...

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.08.25. 15:01:16

@REMY: Aszongya a gugli, hogy 67 km és 69 perc autóval a táv, viszont "Sajnáljuk, nem találtunk tömegközlekedési útvonalat „Pécs” és „Kaposvár” között." Ejha.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2014.08.25. 15:02:49

@Zalaba_Ferenc: Ez mind szép és jó. De azért tripla (vagy több) árat nem szeretnék kifizetni egy filmre. Akármennyire is megszeretném nézni.

Venyercsán Dávid 2014.08.25. 18:48:05

@Zalaba_Ferenc: Pécsről megy busz Kaposvárra, van pár csoporttársam akik onnan járnak be a PTE-re, de megértem azokat, akik nem hajlandóak odautazni.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.08.25. 21:27:28

és hova szól a jegy? ahova akarom?!

MasterTom 2014.08.25. 22:41:01

Sziasztok, egyik linkben sem találtam, szóval a Debrecenieknek jelzem, hogy az Apolló moziban mûsoron lesz a film! :-)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása