aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2014. 31. hét) Takács Máté
2014. július 31. 06:49:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Mit mutogassunk kevésbé? A buránkat, ha zenészek vagyunk, avagy minden testrészünket felettébb intim körülmények közepette? Az is körvonalazódik, hogy az ausztrál outbackben egyik se szerencsés, sőt semmi sem az. Heti bemutatók.

sex_tape_2014.png

  • Frank. Fejbe szállt dicsőség: Michael Fassbendernek nagy az arca és kétséges a zenei érzékelése, de azért most is ott van a szeren. | 2D, szinkronizált/feliratos, 95p, 16+, Mozinet. | kísérőfilm: Symphony no. 42
  • Országúti bosszú (The Rover). Az ausztrál kietlenségben csak jobban szomjazzák: Robert Pattinsonnak bealkonyodni látszik, mikor Guy Pearce-szel húz ujjat. | 2D, szinkronizált/feliratos, 103p, 16+, Vertigo Média.
  • Szexvideó (Sex Tape). Így háltam anyátokkal: Jason Segel felveszi ágybeli cselekedeit Cameron Diazzal, aztán szétküldi véletlenül. 2D, szinkronizált/eredeti nyelvű, 94p, 16+, InterCom.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár)

 

Címkék

cameron diaz comedy mozinet drama intercom guy pearce robert pattinson jason segel michael fassbender aussie movies vertigo media heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr276561187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása