aeon flux

ready for the action now, danger boy?

edgar wright és a sáskák Németh Barna
2014. július 26. 10:31:00

Kategória: film 1 komment

Miközben a világ lassan túlteszi magát a szomorú tényen, hogy nem ő rendezi az Ant-Mant*, Edgar Wright már kettővel előttünk jár. Pár napja bejelentették, hogy a rendező gyorsan tető alá hozza a Cornetto-trilógia modorában készülő Baby Driver című filmet, amelyről már hat évvel ezelőtt szó volt a Working Title-lel kötött kétfilmes szerződés részeként. A történetről szinte semmit nem tudni, az viszont biztos, hogy Wright egyedül írja a forgatókönyvet, a film pedig az akciófilm és a krimi zsánerek mentén halad, amelyben nagy szerepet kap a zene is. Simon Pegg és Nick Frost fellépéséről még nincs információ, de mivel Wright szupergyorsaságot ígér, erre sem kell majd sokat várni.

Mint ahogy arra sem, hogy belekezdjen a Baby Drivert követő projektbe, amely bőven kielégíti majd a hangyás mozi miatt búslakodókat. Andrew Smith YA-könyvsikere, a Grasshopper Jungle tökéletes alapanyaggá válhat Wright kezei között, hiszen pont annyira lóg ki a tipikusnak nevezhető YA-regények közül, mint Wright zsánerfilmje a többi közül - legalábbis a történetismertetőből erre lehet következtetni: Iowa állam egyik titkos laboratóriumában veszélyes kísérleteket folytatnak, amelynek eredményét két tinédzser, Austin és Robby szabadítja a világra. Az még csak hagyján, hogy a vérre éhes, kétméteres sáskáktól (a címmel ellentétben a leírásban már "mantis" szerepel) meg kéne menteni a világot, de a történetet végignarráló Austinnak még önmagával is dűlőre kell jutnia, hogy most legjobb barátjába, vagy annak barátnőjébe szerelmes.

Grassjungle.jpg

*amelyből időközben Patrick Wilson is távozott, mert a forgatás ütközött egy másik munkájával. A karaktere marad, ellenben a szintén távozó Matt Gerald és Kevin Wiseman karakterét kihagyják a filmből.

Címkék

edgar wright filmhir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr456545975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása