aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tv-trailer: star wars lázadók [star wars rebels] (2014) Zalaba_Ferenc
2014. július 22. 15:20:00

Kategória: tv 1 komment

A Lucasfilmet felvásárló Disney természetesen nem csak moziban gondolkodik: képregények, könyvek, játékok mellett a hirtelen elkaszált A klónok háborúja helyére is kitalálta a már az utódot: a Rebels alcímre hallgató széria valahol a III. és a IV. rész között játszódik majd, és – surprise, surprise – a Birodalom ellen lázadókról szól majd. Nos, a legújabb, két és félperces trailer alapján az animáció meglepően vállalhatónak tűnik, a klasszikus zenei és képi motívumok pedig megdobogtatják a szívet, de egyelőre nem tűnik túl bátor vállalkozásnak, ami nem is meglelő, végtére is a Disney Csatorna közönségének készül.

Címkék

star wars animation sci fi tv trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr756534561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SoZi · https://www.facebook.com/SosGraphicDepartment 2014.07.22. 18:28:29

Kicsit dizniarcúak, Bírtam a Clone Wars fából faragott figuráit. Fura az azonos figurákat másképp látni (pl Obi-Wan), amikor amúgy minden más ugyanúgy néz ki.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása