aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: horrible bosses 2 (2014) Németh Barna
2014. július 02. 08:21:00

Kategória: film 4 komment

Három évvel ezelőtt a förtelmes főnökeiket akarták hidegre tenni, most új üzletbe kezdenek. Persze ez sem megy olyan könnyen, főleg hogy az egyik befektető átveri őket, úgyhogy a fiúknak ismét akcióba kell lépniük. Jason Bateman, Charlie Day és Jason Sudeikis elrabolja a fickó fiát, hogy ezzel gyakoroljanak nyomást egy újabb förtelmes emberre, mi meg majd jókat röhögünk. Vagy nem. Jennifer Aniston, Kevin Spacey és Jamie Foxx is visszatér, a csapatot Chris Pine és Christoph Waltz egészíti ki a második etapra. 

Címkék

trailer comedy jennifer aniston kevin spacey jamie foxx jason bateman chris pine christoph waltz jason sudeikis charlie day

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr886465913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsóka_eszter 2014.07.02. 08:39:50

Jennifer Aniston karakterét, és összességében a filmet is bírtam, de ez ugyanolyan tipikus egylövetű, amilyen a Másnaposok is volt
ettől a trailer-től és sztoritól aztán nem vágtam hanyatt magam...

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2014.07.02. 08:47:22

Az első rész bejött, de ingatag a bizalmam a folytatást illetően. A trailerben leginkább akkor volt élet, amikor Spacey és Aniston feltűntek.

Spender 2014.07.03. 15:20:03

Csodálkozom, hogy sok helyen fanyalgással fogadják ezt a trailert. Kevés olyan vígjáték trailer van, ami megmosolyogtat és konkrétan várakozással tölt el a film kapcsán, de ez abszolút olyan volt.

Bateman, Sudekis és Day külön-külön is próbálják már megállni a helyüket (több-kevesebb sikerrel) de együtt szerintem megint nagyon jók lesznek. Az a slo-mo jelenet üt! Foxx és Spacey is újra formában lesz. Én nagyon várom! :)

Pitypalatty úrfi · http://proletarokkozt.blog.hu 2014.07.05. 12:55:47

Szerintem is rendben volt a trailer. A legtöbb vígjátékelőzetes iszonyat kínos poénokat puffogtat, ez viszafogott, de jópofa. Szóval jöhet a film, szerintem fizetni is fogok érte.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása