aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj belépőt a transformers - a kihalás kora premier előtti, délelőtti IMAX-vetítésére! Zalaba_Ferenc
2014. június 21. 08:50:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Hosszú lesz és masszív. Michael Bay negyedik Transformers-mozija június 26-án robban be országosan a magyar mozikba. A rendező és írója, Ehren Kruger eme epizóddal új fejezetet nyit majd az überlátványos robotos akció/sc-fi hacacáréban, ugyanis nem csak a címszereplők mutatnak fel új arcokat (dinobotok!), de az emberi szereplőket is lecserélték - többek között az extrém népszerűségnek örvendő Mark Walhbergre. A film 2D-ben, 3D-ben, szinkronnal és felirattal egyaránt megtekinthető lesz, mi több, az ország legnagyobb vásznára is feltelepszik, és te is IMAX-ben nézheted meg, méghozzá premier előtt és - a nyári szünetre való tekintettel - délelőtt!

transformers4_620.jpg

Ehhez nem kell mást tenned, mint válaszolni a következő kérdésre!

Michael Bay melyik másik nagyreményű nyári bemutató mögött tevékenykedik, ezúttal producerként?

A) A Galaxis Őrzői
B) Tini nindzsa teknőcök
C) Kavarás

A helyes válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2014. június 23-a, hétfő éjfélig! A tárgy legyen "Optimus Prime" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 5 db páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, amely június 25-e, szerda délelőtt lesz a budapesti IMAX-moziban. A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés részleteiről. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést, és ne feledjétek, egy Michael Bay-moziban még a por is robbanékony!

poster_transformers4_hun_final.jpg

Címkék

jatek sci fi transformers action michael bay mark wahlberg imax sequel stanley tucci uip duna film

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr396395111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása