aeon flux

ready for the action now, danger boy?

exkluzív: az üldözött első magyar előzetese Zalaba_Ferenc
2014. május 16. 10:25:00

Kategória: film 1 komment

A világ egyik leghíresebb kliprendezője, Anton Corbijn valaha azt nyilatkozta, hogy mindössze három játékfilmet fog dirigálni életében, így aztán az Ian Curtis korai halálával foglalkozó Control és a George Clooney főszereplésével készült Az amerikai után a direktornak eme John le Carré-adaptációnak kéne zárnia játékfilmes "eltévelyedését", ám szerencsére Corbijn annyira belejött a dologba, hogy már negyedik filmjén dolgozik.

Viszont ha Az üldözött lett volna az utolsó, biza nem semmi hattyúdallal lett volna dolgunk: az idei Sunadance-en már körberajongott kémfilm főszereplője az idén februárban elhunyt Philip Seymour Hoffman (garantálható a posztumusz Oscar-jelölés?), aki egy terrorista-elhárító szervezet német ügynökeként egy csecsen menekült felhasználásával akar fülön csípni egy veszélyes terroristát. A csavaros játszma figuráit többek között Rachel McAdams, Willem Dafoe és Robin Wright alakítják, és Corbijnt ismerve atmoszféra-teremtésben nem lesz hiány.

A filmet a Forum Hungary mutatja be itthon, méghozzá augusztus 29-én, ez pediglen az első magyar előzetes - csak nektek, csak most.

Címkék

trailer thriller anton corbijn forum hungary exkluziv willem dafoe rachel mcadams robin wright spy movie trailer magyar philips seymour hoffman

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr116172625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac1989 2014.05.16. 10:52:33

Szerintem nem kap Oscar-jelölést. De ettől függetlenül is tudja egy filmrajongó, hogy nagyon tehetség színész volt és marad is. Hála istennek Oscarja meg már volt.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása