aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: coherence (2013) Németh Barna
2014. május 06. 18:56:00

Kategória: film 2 komment

Azt már tudjuk, hogy a "Sci-fi évéből" nem lett semmi. Illetve az is lehet, hogy csak rossz helyen keresgéltünk. Itt van például a jobbára storyboard művészként (Rango, Karib-tenger kalózai), és egy kicsit íróként (nem) ismert James Ward Byrit, aki icipici filmjével már megnyerte magának vagy egy tucat fesztivál közönségét, no meg persze a sajtót. A Coherence egy baráti vacsora története, amelyet szó szerint eltérít egy csillagászati anomália. A valóság megbicsaklik, már senki nem tudja mi igaz és mi nem, az emberi kapcsolatok mibenléte megkérdőjeleződik. A szemünk helyett a képzeletünket dolgoztatja meg, rejtvényeivel a székbe szögez. Íme az utóbbi évek egyik legjobbnak titulált kirakósának előzetese:

cohere.jpg

Címkék

trailer independent sci fi

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr926127814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ungverjaland 2014.05.07. 00:11:16

Eddig erről nem is hallottam, de ez alapján tökre megjött a kedvem hozzá. Az alacsony költségvetésű scifi/dráma amúgy is a gyengém.

batboy 2014.05.07. 16:30:28

erre rá is csavarodtam mindjárt

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása