aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: green inferno (2013) Zalaba_Ferenc
2014. április 17. 07:25:00

Kategória: film 5 komment

Eli Roth horrorfilmjeivel mindig ugyanaz a baj: hiába fedez fel a zsánertől szokatlan új területeket, illetve feszegeti annak határait, hülye karaktereivel és nullához konvergáló történetvezetésével mindig agyoncsapja azokat. A Kabinláz húsevő vírusaira, a Motel-kettős tortúrapornójára vagy az Utórengés katasztrófa utáni durvulásaira sem az izgalmak és a dráma miatt hajlamos visszatekinteni az ember, hanem úgy forgatták a gyomrot, ahogy azt Hollywoodtól nem nagyon szokás. És az ember ilyen élményhez nem nagyon szeret visszatérni. A hírek szerint a Green Infernóval is ugyanez a baj, habár az ember mit is várhatna egy  Deodatót idéző produktumtól, mondhatnánk, de mennyivel félelmetesebb lehetne a Cannibal Holocaust, ha nem csupán mai filmes technológiákkal, de jól elhelyezett karakterekkel és történetvezetéssel is megtámogatnák, nem beszélve egy olyan hangulatos trailerről, mint az alábbi.

Címkék

horror trailer eli roth cannibal

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr386045097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

halamadrid 2014.04.17. 07:37:40

nem kötekedésképp: *Motel

halamadrid 2014.04.17. 07:39:31

Pont ez volt a baj a Motellel amit írsz, olyan amcsi tinihorrorba ültetett gorefest.

TommyFCIM 2014.04.17. 11:45:02

A kritikák dícsérik a filmet. A rottenen jelenleg 70%-on áll.

TheBerzerker 2014.04.17. 12:25:28

Azért a Cannibal Ferox se a komplex drámai történetvezetéséről volt híres. Egy ilyen filmnél ez teljesen lényegtelen. Hangulat legyen és akkor nem kell nagy story, meg összetett karakterfejlődés.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása