aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: másnaposok szerencséje [walk of shame] (2014) Zalaba_Ferenc
2014. április 16. 07:10:00

Kategória: film 2 komment

Elizabeth Banksnek és James Marsdennek már réges-régen A-listás komikusnak kéne lennie (bizonyítékért csekkeljétek az előbbit a Zack és Miriben, az utóbbit pedig a Szextúrában), és ez a film végre elhozhatná nekik az áttörést, ha ez a lenti előzetes nem lenne annyira kiábrándító, mint amilyen. És nem azért, mert nem vicces, mert az (mondjuk enyhén szólva túlcsordulnak benne a pénisz-poénok), csakhogy túl hosszú (3 és fél perc!), túlságosan bénán van vágva, és gyakorlatilag az egész filmet elmeséli. És jaj, mit fog művelni mindezzel a magyar szinkron! (Csak vessetek egy pillantást a magyar címre!)

Címkék

trailer comedy elizabeth banks james marsden

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr196042686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.04.16. 09:31:46

az még csak hagyján, hogy elmeséli, volt már ilyen, sőt mostanság főleg ilyenek a trailerek, de a mese alapján igen gyenge egy film lesz ez.

Az meg külön vicces, hogy esik kel és a ruhája végig tök tiszta...

Bérgyilkos Bohóc 2014.04.16. 12:29:33

Na, a hülye magyarnak megint el kell magyarázni a címmel, hogy a film 1-2 eleme 500 méterről, félig becsukott szemmel nézve a Másnaposokra emlékeztet.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása