aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2014. 14. hét) Takács Máté
2014. április 03. 06:59:00

Kategória: film 2 komment

Jesse Eisenberg megkettőződik, oktatnak a franciák, házasodnak az angolok, terhesek a bírónők és újra támad az Asylum. Heti bemutatók.

nagytudasuak.png

  • 9 hónap letöltendő (9 mois ferme). Egy merev bírónő kirúg a hámból és bekapja a legyet. Az apa: a vádlottak padjára való. A franciák mindenből viccet és szexkomédiát csinálnak. Aztán meg két César-díjjal jutalmazzák. Látható Dunaújvárosban, Egerben, Miskolcon, Nyíregyházán, Soltvadkerten, Szegeden és Szolnokon. Szinkronizált, 82 perc, ADS Service. 12 éven felülieknek.
  • A hasonmás (The Double). Jesse Eisenberg saját magával találja szemben magát, így most megtudja, milyen a nézőknek őt látni: bele is őrül idővel. Feliratos, 93 perc, Vertigo Média. 16 éven felülieknek.
  • Házasokk! (The Knot). Angol komédia esküvővel, de valószínűleg temetés nélkül. Szinkronizált, 92 perc, Parlux Entertainment. 16 éven felülieknek.
  • Nagytudásúak (Les profs). Francia komédia közveszélyes közoktatókkal és neveletlen nebulókkal. A csigazabálóknál még Hoffmann Rózsa is hülyét kapna! Szinkronizált, 88 perc, Cinetel. 12 éven felülieknek.
  • Reszkessetek, kutyaütők! (Alone for Christmas). Újabb Asylum-produkció a magyar mozikban! Ezúttal a kicsiket veszi célba a rémálomgyár: cirka negyed századot késett mockbuster a betörőket elrettentő ebről. Főszerepben a karrierjét érdekes oldalról újjáépítő Kevin Sorbo. Látható Cegléden, Debrecenben, Egerben, Püspökladányban és Szolnokon. Szinkronizált, 87perc, ADS Service. 6 éven felülieknek.

Te mit nézel meg?

(2014-es bemutatónaptár)

hazasokk.png

Címkék

comedy parlux jesse eisenberg cinetel brit flick the asylum vertigo media heti bemutatok ads service french cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr985891515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2014.04.03. 08:00:29

engem most csak a Double érdekel, de az nagyon.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.04.03. 18:40:21

asylum filmeket miért mutatnak be moziban?!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása